Nem elég az esti tápszer? Alig alszik valamit éjszaka.
Figyelt kérdés
20 hetes a kisfiam vacsira eddig anyatejet kapott de most tápszert (Milupa Milumil HA).Elkészítettem úgy ahogy a dobozon levő mennyiséget írják, de még annyira sem lakik vele jól mint az anyatejjel.
Általában este 20 óra körül vacsizik és anyatejjel volt, hogy hajnali 3-4-ig aludt.De most amióta a tápszert kapja már hajnal 1-2 körül felkelti az éhség.
Mennyiségben ugyanannyit kap 140-150 ml-t és még ebből is van amikor meghagy valamennyit.
Szerintetek tegyek bele több mérőkanállal? 140 ml vízhez 4,5 kanállal teszek bele.
2010. aug. 9. 17:24
1/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy 4 és fél hónapos a kisfiam.
2010. aug. 9. 17:25
2/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak szomjas a tápszerre? Ha tápszert kap, már kell kapnia inni is. Egyébként elvileg az anyatej könnyebben emészthető, mint a tápszer, ezért a tápszeres babák hosszabb ideig szokták bírni 1 etetéssel...
3/8 A kérdező kommentje:
Szoktam vízzel kínálni de nem iszik belőle egy-két kortynál többet.Teljesen tanácstalan vagyok...
2010. aug. 9. 18:45
4/8 anonim válasza:
Ha 4,5 és fél hós akkor már elkezdheted hozzátáplálni, hátha az megoldja a gondot.
5/8 anonim válasza:
140ml-hez 4,5 kanál az nem jó, mert úgy kell számolni hogy 30ml-hez egy kanál. Tehát vagy 120hoz 4, vagy 150hez 5.
6/8 anonim válasza:
Az én babámnál használtam ezt a HA-s tápszert és ugyanez volt a gond. Aztán váltottam másik tápszerre, a baby dreamre a rossmanosra és azóta átalussza az éjszakát. nem garantálom, hgy ugyanez van nálatok is, de teljesen ugyanez volt nekunk is.
7/8 anonim válasza:
Probálkoz a narancs lével.Csavarj neki narancsot és (szürd meg mert rostos lesz) kináld meg azzal, az én kislányom 5 hónapos mult, és nagyon szereti egyébkent is a tápszer mellé kell a folyadék, föleg ilyen melegekben.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,kipróbálom a Baby Dream-et és a narancslevet is :)
2010. aug. 10. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!