Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire jó a babámnak a jó...

Mennyire jó a babámnak a jó éjszaka milupa tápszer? (6-hós baba) tényleg jobban alszanak tőle a kicsik?

Figyelt kérdés
Napközben eszik már mindenfélét,(ebédre anyatejcsi,vacsira tápszer:milupa HA.)de éjszaka 2-3x felkel,gondolom ettől jobban fog szunyókálni!
2008. nov. 25. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Az babám is 6 hós,8 hetes kora óta végig alussza az éjszakát,de kb.2 héttel ezelőtt elkezdett 4-5 között ébredni.Hiába itattam nem aludt vissza.Kiderült,h éhes.Akkor bevezettem a Jó éjszakát tápszert-én fele-fele arányban keverem a Jó éjszakát tejpéppel,mert az finom gyümölcsös-és azóta megint csak reggel7-8 körül ébred.A mennyiségen nem kellett változtatni(200-220 ml)ezért gondolom,h nem volt elég laktató a sima tápszer.Szval nekünk bevált.Sok sikert!
2008. nov. 25. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ:-)
2008. nov. 25. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!7Hónapos a kisfiam már 2 hónapja estére jó éjszakét gyümölcsös tejpépet adok neki,de nekünk nem vált be ugyan úgy fölkel éjjelente 3x4x és cicit kér.Igazából annak ellenére adom neki mert nagyon szereti!De szerintem azért próbáld ki lehet,hogy nektek majd beválik!
2008. nov. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!