Első gyereknél 3-4 hónapos koráig. Másodiknál 1 hónapos koráig, mert ő kiütéses lett, ha nem. Hiába a baba mosószer és öblítő.
Ez alól kivételt képez, amit muszáj kivasalni (pl. Ünnepi ruhák). De itthoni ruhákat vagy a játszótérre használt ruhákat nem vasalom.
32es, csak az a baj, hogy senkit nem érdekel, hogy te mit szúrsz ki, és szerinted mi az igénytelen xD
sose vasaltam a babám ruháit, jó anyaga van, egyáltalán nem gyűrött. Saját ruhákat vasaltam még amíg jártam dolgozni, mostmár a férjem is itthon van homeofficeban, így szerencsére csak a függönyt kell vasalni.
32# te nagyon nagyon okos ember lehetsz. Komolyan. Túlságosan is.
En meg tudod mit szúrok ki? Hogy idióta vagy
39 ez megint durva általánosítás. En pl valóban nem csinálok túl sokmindent, mivel robotporszivom, mosogatogepem és szarito gépem is van. Így kb a felmosas ami manuális meg a főzés. De nem is panaszkodom. Gondolom aki panaszkodik, az pont a vasalok közül kerül ki meg akinek nincsenek gépei.
Cserébe az is igaz, hogy pl főzni nem tudok, csak ha az apja is itthon van, mert nem az a típus akit leraksz aztan elkezdesz takarítgatni meg harisnya szemet felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!