Újszülött babaruhákat muszáj vasalni?
Figyelt kérdés
Antibakteriális öblítővel mosva, utána szárítógépben szárítva nem elég?
Én a saját ruháinkat se vasalom soha. A szárítóból simán és puhán veszem ki.
Mit gondoltok erről?
2020. jan. 27. 12:16
1/20 anonim válasza:
Nem kell:) ez egy regi dolog...
4/20 anonim válasza:
3 régen vasalással fertötlenitették, mert a mosógép csak alacsony höfokon mosott, azt se túl hatékonyan. Ma már nem kell vasalni.
5/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, köszönöm a megerősítést. :) Akkor egy gonddal kevesebb :)
2020. jan. 27. 12:40
6/20 anonim válasza:
Lányom 1 éves lesz és soha nem vasaltam a ruháit. Nem is értem, miért kellene.
7/20 anonim válasza:
Egyszer vasaltam ki mielott megszuletett. Akkor volt ra ido ugye😅 azota csak mosom es szarad a szatiton. 3 honapos a baba, nem volt gond abbol, hogy nem vasalom a ruhait :)
8/20 anonim válasza:
Nekem azt mondta anyósom és anyukám is hogy kell. Szépen vasalgattam is 2-3 hónapig mire itt olvastam hogy nem kell. Abba is hagytam. Így vissza gondolva hülyeség volt 🤷♀️
9/20 anonim válasza:
Szules elott mindent kimostam, kivasaltam. Most mar nincs ra ido, ahogy szarad az egyik adag, be kell tenni a kovetkezot mosni :))
10/20 anonim válasza:
Oké, hogy fertőtleníteni nem kell/nem így kell. De mi a helyzet a gyűrődéssel? Ki hogy csinálja? Én akárhogy teregetek, kirázom, simítom, forgatom, nem lesznek szépek a ruhák. Szárítógépben is marad néhány, ami gyűrött marad, vagy még gyűröttebb. Na és nem is lehet mindent beletenni. Végülis, én szeretek vasalni, csak nem mindig van elég időm rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!