Bölcsiben, oviban milyen a napirend?
Figyelt kérdés
Mikor (és mit)esznek, alszanak, játszanak?2008. nov. 29. 08:03
1/3 anonim válasza:
a bölcsiben leginkább pürés dolgokat esznek, kevés darabosat, az oviban ez megfordul, ott már teljesen felnőtt kaja van.
Reggeli 8kor, ebéd 12 kor uzsi 3után.
Itt úgy van, ha nem érsz oda 8ig, akkor nincs reggeli, és inkább fél 9-re menj.
Alvás ebédtől-uzsiig.
2/3 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy 9-ig kell odaérni a gyerekkel, mondjuk az enyém már hétkor ott van általában, mert a bölcsi mellett lakunk és én meg megyek fél 8-ra suliba (egyetem). Mi sose indulunk el otthonról reggeli nélkül, igaz, azt elég gyorsan esszük, 6-kor kelünk (vagyis én, a fiam negyed 7 körül), megcsinálom neki a reggelit, meg magamnak is, ilyenkor kb. egy szelet kenyeret eszünk lekvárral meg egy bögre kakaó. Na, lényeg, mi 7-kor ott vagyunk a bölcsiben, 10-kor kapnak tízórait, délben ebédet, 3-kor uzsonnát, 5-ig kell odaérni a gyerekért. Nálunk úgy van, hogy tízórai után leteszik aludni az egészen piciket, a nagyobbakat nem. Ebéd után viszont minden gyereket letesznek aludni, és aztán uzsonna van, majd játék. Meg persze délelőtt is játszanak. Oviban nem tudom, csak a saját emlékeimre tudok hagyatkozni, ott is volt tízórai, ebéd, uzsi, meg ebéd után alvás, amúgy játék, foglalkozások, de hogy időben ez mikor volt, arról nem sok fogalmam van, akkor még nem ismertem az órát :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek!
2008. nov. 29. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!