Mi lehet az oka, hogy elromlott az alvása?
Ez teljesen változó babánként. Az én kislányom 8 hónapos koráig ébredt kétszer. Őszintén mondom, hogy én ennek úgy örültem mint majom a farkának, merthogy pontosan tudtam, hogy lehetne rosszabb is. Mondjuk szerencsére ez fogzásnál sem volt több.
A babák alvása folyamatosan változik ahogy nőnek, bármi lehet.
Amugy szerintem is istenes ez a 2 ébredés ez nálatok ő még pici baba.
Én megértelek kérdező, mert mindenkinek a maga problémája a legrosszabb. Hasonló babám van, ő egyszer kel 2-3 között, utána hat körül, és még ezt is javítanám. De egy ilyen pici babánál ez akkor is nagyon jó, ha épp terhünkre van, mert nagyjából kétéves korig gyakorlatilag BÁRMI felboríthatja a rendet. Mozgásfejlődés, növekedési ugrás, fogak, front, napirenden kívüli program, stb. A kedvencem a "mert csak". Nálatok épp időszerű egy növekedési ugrás.
Babás ismerőseim többsége a fél kezét odaadná egyben 6-7 óráért is ekkora babánál.
Három hónapos korban van egy növekedési ugrás. De az is lehet hogy előrébb hozta a 4 hónapos alvási regressziót. Előbbi magától visszaáll. Utóbbi sajnos nem mindig.
És azért az elsőnek igaza van, még ha stílus kicsit nyers is volt. Nekem 5 hónapos koráig kelt kétszer, utána a mozgásfejlődés beindulásával számtalanszor. Így még örülj ennek 😉
Növekedési ugrás, többször éhes emiatt, és még jön hozzá majd a 4 hónapos korban bekövetkező alvás borulás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!