A családon belül nálatok a második unoka kevésbé érdekes, mint az első? Kevesebb figyelmet kap a nagyszülőktől?
"Csak szerencséd volt 3-as. De jól tudsz egyetlen példa alapján általánosságokat megfogalmazni!"
Nem értem mi ez a k. rva nagy rosszindulat. 🤦🏻♀️🤪
Nem általánosságot fogalmaztam meg, Te felkegyelmu, hanem a SAJÁT tapasztalatom írtam le, hisz úgy kezdtem,"szerintem".
A környezetemben ezt tapasztalom, nem csak a családomban és ez alapján válaszoltam a kérdezőnek. Ennyi történt, mély levegő kedvesem, menj sétálj egyet. Vagy kapj be egy xanaxot.
Örültem.
Nálunk a nagyszülők “kedvenc” gyerekétől született unoka a legfontosabb, legjobban szeretett, aki amúgy a középső a 3 közül. Másik kettő erősen el van hanyagolva, amit én egyszerűen nem fogok fel (pedig mitőlünk van a “kedvenc”)
Másik oldalon mind az 5 egyenlően van kezelve, erre mindig nagyon figyelnek. Ha az egyik 5000 forintos ajándékot kér, akkor a többiek is annyit fognak kapni. Ha ott vannak, mindenkit ugyanúgy meghallgatnak, dicsérnek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!