Korai le szoktatni a cumiról?
Egy hete tűnt fel, hogy a cumik meg vannak rágva. Már csak alvásnál szokta meg kapni, de egyik nap vennünk kellett egyet, az új cumi másnapra is szét lett rágva.
Szeptemberbe múlt 2 éves, ma cumi nélkül volt a délutáni és esti alvás is. Nagyon jól el van nélküle, sokkal rosszabbra számítottam időnként eszébe jut hogy nincs nála de hamar el is felejti.
Én le szoktatnám róla, de még nem is szobatiszta és azt olvastam illetve mondta már más is, hogy a cumi egy stressz levező nekik. Mennyire helytálló, hogy szobatisztaságig érdemes várni vele?
Nem szeretnék két naponta új cumit venni és nem tudnám nyugodtan odaadni neki, hogy tudom ennyire rágja..
Megkapni, nem pedig meg kapni.
Leszoktatni, nem pedig le szoktatni.
Szeptemberben múlt 2 éves, nem pedig szeptemberbe.
Elvan, nem pedig el van.
2 évesen pedig már nem kéne cumiznni. Olyan lesz a foga, mint az anyja magyar tudása.
Szerintem is érdemes abbahagyni a cumizást.
Ha ő elvan nélküle és nem sír utána, akkor már csak a ti kényelmeteket szolgálja.
Lányom sosem volt nagy cumis, ő csak elalváshoz használta. 1 évesen néhány alkalommal elaludt cumi nélkül, utána elraktam és soha többé nem kereste. Sokkal könnyebben ment, mint gondoltam.
Pár hónapja megtalálta egy dobozban a kedvenc cumiját és megkínálta vele a macskát. :D Eszébe se jutott bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!