Szerintetek le lehet szoktatni a cumiról egy 8-9 hónapos babát? Van értelme?
persze
csak bírd ki az a hetet amíg elfelejti a cumit
Ha nem annyira függő akkor inkább most szoktasd le mint 3 évesen, akkor sokkal nehezebb lesz.
Én úgy csinálnám, hogy egész egyszerűen elfelejteném odaadni neki napközben és meg kell próbálni este is elfelejteni a cumit. Ha úgy nem tud elaludni akkor estére még hagyd, az alvásba nem túl jó drasztikusan beleavatkozni.
Nekem most lesz 10 hós a lányom . Elég cumis :) pedig a cumisüveget elhagyta 2 hónapja :) na mindegy szóval en is mostanában szeretnem leszoktatni. De sajnálnàm szegényt. Ugy alszik hogy 1 cumi a szájába 1-1 pedig a kezébe azt markolássza . De felek hogy később meg nehezebb lesz :(
Kitartàst neked. Biztos nehéz lesz. De könnyebb most mi t 3-4 évesen :
túléli
am meg simán kidobod az összeset és ha sír nem kukázod ki :-)
ne sajnáld hanem tereld el a figyelmét
Ha sajnáljátok a babáitokat, miért veszitek el tőle...?
És ha az ujját szopná évekig?
4-es vagyok. Igen kedves 8-as ugyanerre gondoltam hogy az meg rosszabb ha az ujjat szórja mert azt nem tudom elvenni tőle :D
Egyébként azert is kapott cumit mert mar a kórházban es itthon is elkezdte szólni a hüvelyk ujjat es azt nagyon nem akartam. Szóval ugy voltam vele hogyha ennyire kell neki vmi amit szó pizzát akkor az a cumi legyen inkább. Nekem mar nem cicizik 7 hósan elfordult tőle :(
Szórja & szólni = szopni
Csak össze vissza ír a gépem ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!