Valami baja lehet a babámnak, ha az éjszakát végigalussza (9-től 6-ig), és nappal is alszik vagy 7-8 órát? Vagy ez normális? 5 hónapos
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 18:09
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is végigalussza az éjszakát, nappal pedig attól függ milyen kedve van, de sokszor összejön nekünk is a 6-7 óra. Szerintem nem baj.
4 és fél hós kisfiú anyuja
2/4 anonim válasza:
Az enyém nappal 2* alszik és a nappali+éjszakai alvása 14-15 óra,11 hós múlt.
3/4 anonim válasza:
dejó nektek :) nincs semmi baja, tedd össze a két kezed :) lassan jön a foga is, és ha szerencséd van, nagyon jól fogja tűrni, ha nem, akkor 1-2szer felébred majd. Többször biztosan nem :) nagyon édi baba!!!
4/4 anonim válasza:
Hogy én hogy irígykedek... biztos sokat tudsz pihenni...
nekem azt mondták, hogy a baba eszik, alszik, amikor meglett az első, már 1 hós kora után csk 2-3 órát aludt nappal, azt is 2 részletben, a 2. babám még annyit se. Most 3 és 2 évesek, de reggel 6-tól este 11-ig fent vannak, délutáni pihi nélkül is, én meg már lassan elpatkolok a fáradtságtól :D
Örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van.Addig is tudod végezni a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!