Hasznosak a légzésfigyelők?
Mi nem használunk. Szerintem felesleges.
egy 3 hetes baba apukája. :)
en elso babam varom, egyik elso dolgom volt legzesfigyelot beszerezni. igaz, nem minden esetben hasznal, csak amikor "nagyon melyen elalszik", de engem megnyugtat. ellenervkent szoktak mondani, hogy sokszor feleslegesen jelez, hat inkabb jelezzen sokszor feleslegesen, mint egyszer okkal! (raadasul a felesleges jelzes a rossz beallitasbol adódik sokszor)
en hasznaltat vettem, nem ujat, arra nincs penzunk, de ez is jó.
amugy sosem bocsatanam meg magamnak, ha a babammal tortenne valami, es en megakadalyozhattam volna..
a vedonom azt mondta, hogy akiben a kerdes felmerul, hogy vegyen e, annak mindig azt mondja, hogy vegyen.
mindamellett kesobb bébiőrként is funkcional, pl amikor a konyhaban leszek kesobb.
nem mondom, hogy nem lehet enelkul felnevelni egy babat, es tudom, hogy ez foleg engem fog megnyugtatni, de ha engem megnyugtat, ennyit megér.
Gondolkodom pár perce, de nem tudnék olyat mondani, ami ellene szól.
Nekem egy 9 éves szerkezet van,-tökéletes- az sem igaz, hogy drágát és modernet kell venni. Az angelcare készülékekre is sok panasz van mert az meg nagyon érzékeny.
Én ha nem kaptam volna a családtól , akkor kölcsönöztem volna. Nehogy már havi 2000 fton múljon a gyerekem élete!
Éjjel ha felébredek nem tudok addig viszsaaludni amíg rá nem nézek hogy villog. Most már külön szobában van de néha oda is átmegyek és megnézem villog-e, mert anélkül nem tudok visszaaludni nyugodtan.
Igen, néha riaszt "tévesen" is bár megkérdőjelezném mi a téves...nálunk baj sosem volt, jelzett, visszakapcsoltam és aludt tovább-a készülék meg villogott. Néha nagyon bealszanak:-)
Szóval mindenképp legalább kölcsönözz ha venni nem is tudsz bár használtan jó áron is ki lehet fogni-és ismétlem funkcióját egy régi is betölti nem kell a legmodernebb.
Köszönöm a válaszokat! Nem az ára miatt gondolkodtam a vásárláson, hiszen sokkal több pénzt is kifizet az ember ruhákra, játszószőnyegre, babaápolásra...
Az érdekelt, hogy akinek van, hasznosnak tartja-e?! Úgy látom, igen, délelőtt vettem is egy Angel Care-t! Mindenkinek jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!