Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasznosak a légzésfigyelők?

Hasznosak a légzésfigyelők?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám, még nem vettünk légzésfigyelőt, azonban aggódom miatta és az érdekelne, hogy aki használja, megnyugtatja? Ha jelez a készülék, mert kimarad a légzése, megmenthető a baba élete? Ráadásul a mi babánk az éjszakai 2 óránkénti szopik miatt néha mellettünk alszik, emiatt nem is tudnám állandóan használni, azonban nagyon szeretném a maximális biztonságot megadni neki! Ki és miért van mellette és ellene?
2008. nov. 28. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mi nem használunk. Szerintem felesleges.

egy 3 hetes baba apukája. :)

2008. nov. 28. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:

en elso babam varom, egyik elso dolgom volt legzesfigyelot beszerezni. igaz, nem minden esetben hasznal, csak amikor "nagyon melyen elalszik", de engem megnyugtat. ellenervkent szoktak mondani, hogy sokszor feleslegesen jelez, hat inkabb jelezzen sokszor feleslegesen, mint egyszer okkal! (raadasul a felesleges jelzes a rossz beallitasbol adódik sokszor)

en hasznaltat vettem, nem ujat, arra nincs penzunk, de ez is jó.

amugy sosem bocsatanam meg magamnak, ha a babammal tortenne valami, es en megakadalyozhattam volna..

a vedonom azt mondta, hogy akiben a kerdes felmerul, hogy vegyen e, annak mindig azt mondja, hogy vegyen.

mindamellett kesobb bébiőrként is funkcional, pl amikor a konyhaban leszek kesobb.

nem mondom, hogy nem lehet enelkul felnevelni egy babat, es tudom, hogy ez foleg engem fog megnyugtatni, de ha engem megnyugtat, ennyit megér.

2008. nov. 28. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyszerű találmány.Igaz a jó minőségűt kell megvenni belőle. Angelcare-s nagyon jó nincs téves riasztás, csak ajánlani tudom. Engem rendkívül megnyugtat az a tudat, hogy van. Nem kell bejárnom hozzá öt percenkét megnézni vesz e levegőt.Ha drágállod akkor köcsonözni is lehet, szerintem soha nem bocsájtanád meg magadnak ha valami baj történne vele azért mert sajnáltad rá a pénzt.Inkébb járjon turis ruhában(nem kell megvenni a drága ruhákat úgy is kinövi) de akkor is szerezz egyet.Kérd ajándékba a látogatóktól.
2008. nov. 28. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
előző válaszolónal teljesen igaza van. ha jelez, olykor elég csak ráfújni az arcára és újra elkezd levegőt venni, nem kell rögtön újraélesztésre gondolni :-)))csal "elfelej"levegőt venni. nekünk még sosem riasztott tévesen. ha ettől megnyugszol, vegyél. én is vettem, nem tudnék elszámolni a leliismeretemmel, ha valami baj történne és megelőzhettem volna ezzel. ha már nincs szükséged rá, majdnem árában el is lehet adni.
2008. nov. 28. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolkodom pár perce, de nem tudnék olyat mondani, ami ellene szól.

Nekem egy 9 éves szerkezet van,-tökéletes- az sem igaz, hogy drágát és modernet kell venni. Az angelcare készülékekre is sok panasz van mert az meg nagyon érzékeny.

Én ha nem kaptam volna a családtól , akkor kölcsönöztem volna. Nehogy már havi 2000 fton múljon a gyerekem élete!

Éjjel ha felébredek nem tudok addig viszsaaludni amíg rá nem nézek hogy villog. Most már külön szobában van de néha oda is átmegyek és megnézem villog-e, mert anélkül nem tudok visszaaludni nyugodtan.

Igen, néha riaszt "tévesen" is bár megkérdőjelezném mi a téves...nálunk baj sosem volt, jelzett, visszakapcsoltam és aludt tovább-a készülék meg villogott. Néha nagyon bealszanak:-)

Szóval mindenképp legalább kölcsönözz ha venni nem is tudsz bár használtan jó áron is ki lehet fogni-és ismétlem funkcióját egy régi is betölti nem kell a legmodernebb.

2008. nov. 28. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Har mar felmerult benned a kerdes, akkor nem felesleges, mert mar a tudat, hogy van is megnyugtat. En is mar beszereztem, es csatlakozom az elottem szolokhoz. Inkabb legyen, es feleslegesen jelezzen, mint a babamnak baja legyen. Amugy ki tudja mikor jelez feleslegesen? A hangja a melyen alvo babat is felebreszti, igy mire bemesz hozza, mar lehet hogy kerek szemekkel pislog rad.
2008. nov. 28. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi használunk és bizony főleg az első pár hétben be is riasztott. Ilyenkor annyira mélyen aludt, hogy elfelejtett levegőt venni. Én így is vele egy szobában alszok, pedig új a készülékünk. Jobb félni mint megilyedni. Én ezt komolyan veszem. Viszont az első válaszolónak üzenem, hogy egy három hetes csecsemő mellett elég nagy bátorság kijelenteni a légzésfigyelőről, hogy felesleges. Reméljük igaza lesz és sosem bánja meg ezt a kijelentését. De elég bátor és felelőtlen "apuka".
2008. nov. 28. 19:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem az ára miatt gondolkodtam a vásárláson, hiszen sokkal több pénzt is kifizet az ember ruhákra, játszószőnyegre, babaápolásra...

Az érdekelt, hogy akinek van, hasznosnak tartja-e?! Úgy látom, igen, délelőtt vettem is egy Angel Care-t! Mindenkinek jó egészséget!

2008. nov. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!