Nyilas babák anyukái! Milyen tulajdonságai vannak a kicsinek? Mennyi idős? Könnyen vagy nehezen kezelhető gyerek?
Kisfiú, 20 hónapos. Itthon hisztis, nyűgös, soha semmi nem jó. Akaratos, ha nem az történik, amit szeretne képes addig sírni, hogy már levegőt sem kap. Nehezen alszik el napközben is és este is. Alig eszik.
Vendégségben, vagy ha nálunk van vendég, akkor tüneményes, aranyos :-)
8 hónapos fiú.
Akaratos, érdeklődő, nagyon anyás, barátkozós, sokszor mosolyog idegenekre is. De szerintem ha pár nappal előbb születik és skorpió, akkor is ilyen lenne.
Első vagyok...
Kifelejtettem: az enyém is nagyon barátságos, mosolygós, nagyon érdeklődő és ügyes.
20 hónapos Nyilas kislány, nagyon könnyen kezelhető, nagyon kiszámítható, ragaszkodik a napirendhez, mindig minden ugyanúgy van, ugyanúgy legyen. Keveset sír, keveset hisztizik, nagyon hamar meg lehet nyugtatni. Sokat mosolyog, nagyon barátságos, de nem szereti, ha hozzáérnek idegenek (idegen alatt mindenkit értek, aki nem én vagy a férjem vagyunk). Szereti ha játszanak vele, de egyedül is elvan sokáig. Eléggé félős idegen helyen, kell neki egy kis idő, mire felenged. Nem futkos el, nem szalad el, inkább mellettünk marad, ha rászólunk, visszajön, nagyon szófogadó. Borzasztó finnyás, nem szereti, ha koszos lesz a keze (pl úgy homokozik, hogy nem ül le, hanem állva vagy guggolva homokozik és csak a lapáttal nyúl bele), szandál nélkül nem mászkál sem a homokban, sem a fűben.
Kedves és önzetlen, nem irigy, semmi agresszió nincs benne.
Igazából nincs is rossz tulajdonsága szerencsére :) Jó baba volt mindig és most nagyon jó kisgyerek :)
8 hós kisfiú:)
Egy dumagép, egész nap be nem áll a szája, ez a legjellemzőbb rá:)
Többi: nappal nem szeret aludni, nehogy lemaradjon valamiről, éjjel viszont 11-12óra egyhuzamba. Nem szeret egyedül lenni még 1 másodpercet sem, ez miatt eléggé kikészülök (mert a nagyobbal nem nagyon tudok rendesen foglalkozni ilyenkor), szeret a középpontban lenni, imád nézelődni séta közben, nagyon akaratos ami néha kezelhetetlen, enni szeret ami meg is látszik rajta, vigyorog még a vad idegenre is, és úgy összességében egy igazi kis anyamajma:) mindegy hol és mikor, de anya ott legyen a közvetlen közelében.
A másik gyerek halak, totál ellentéte mindenben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!