Pólya kérdés: miért igen vagy miért nem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 18:18
2/15 anonim válasza:
1. vagyok: Szegény ki sem látszik
3/15 anonim válasza:
Amíg nagyon pici,addig ha nincs szorosra kötve,jó. Könnyebb kézben tartani a babát,és nem is fázik meg. De ha már kapálódzik,akkor rendszerint kirúgja magát belőle.
4/15 anonim válasza:
Ha használod: első babás anyukák pólyában könnyebben, biztosabban tudják megfogni a babát, a pici is biztonságban érzi magát, ha körbe van tekerve valamivel, olyan érzése lesz, mintha még az anyukája pocijában lenne. Miért ne? Sajnos elég meleg, nem tud a baba benne mozogni (bizony, már egy újszülött is mocorog), nem tudja a lábait kinyújtani, majd ismét összehúzni. Elég meleg, így nyáron kényelmetlen, a baba beleizzad, télen, fűtött szobában szintén.
5/15 A kérdező kommentje:
Háááát..... Szegény gyerek! Ez egy kicsit gáz....
2010. aug. 8. 18:26
6/15 anonim válasza:
Miért igen: Könnyebb az anyának megfogni, szoptatni.
Miért ne: jobb a babának, ha szabadon mozoghat keze-lába.
Egy albán vidéki kis faluban a 60-as években még szokás volt egy deszkadarabhoz kötözni a csecsemőket egyéves korukig. A kezüket is lekötözték, a csecsemőt meg még le is takarták, hogy a gonosz szellemek ne találják meg. No de ezek körül a csecsemők körül egész nap ott volt az anya meg az egész család! Volt, hogy 20 családtagot is megszámláltak ugyanabban a szobában. A deszkapólyából kivett és megvizsgált 8 hónaposok nem használták a kezüket, viszont nagyon gyorsan, pár nap alatt behozták a lemaradást. Ezt a tudósok az őket ét szociális ingerek mennyiségének és minőségének tulajdonítják.
7/15 anonim válasza:
Én vettem de soha nem használtuk...Olyan mintha bele lenne kötözve szegény gyerek...:(
8/15 anonim válasza:
Véletlen elküldtem...Szóval szegény abban nem igazán tud mozogni,akkor már inkább az angol pólya,vmivel barátibb szerintem...
9/15 anonim válasza:
Ismerősöm használta télen 20-21 fokos szobában kizárólag éjszakára. Napközben tényleg nem jó szerintem.
10/15 anonim válasza:
Azért az első kép kicsit túlzás, nem rendeltetés szerűen van használva, gondolom a kérdező nem ilyenre gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!