Megvennétek a turikban a használt gyermekruhát?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem. Én vettem egy csomót, szépeket, jókat, anyósom meg kiakadt rajta, márpedig az ő unokája ne járjon más ruhájában..2010. aug. 8. 17:30
11/20 anonim válasza:
Én nem vagyok egy jó turis fajta, ezért én inkább háztól veszem a szép ruhákat, nálunk a férjem akadt ki, de így a gyereknek 10szer annyi ruhája van és egyik sem kopott, viseltes, mivel egy gyerek hordta csak őket. Egy gyereknek rengeteg ruha kell, h is bírhatná az ember......véleményem szerint legyen új, akciós és legyen használt is!!!
12/20 anonim válasza:
Persze,hogy veszek:) Sőőőt, kaptunk is innen onnan, meg saját kezűleg is készítettem:)Nincs ebben semmi:))
13/20 anonim válasza:
Csak turiból van ruhája,újszülött korától fogva.Nagyon szépek.Magamnak is veszek turis ruhát,nincs vele bajom.Amúgy anyukám is turizik magának.
14/20 anonim válasza:
Szinte csak turis ruhájuk van,szépek,márkásak,gyönyörű állapotúak.Hetente megyek,csak a legjobbakat veszem meg.
A már elsorolt előnyökön kívül az is hasznos,h ezek már hordott,mosott ruhák,tehát látni,mennyire fakulnak,nyúlnak,bolyhosodnak,nem kell attól félni,mint sok butik/kínai ruhánál,h egy mosás után olyan lesz mint a felmosórongy.
15/20 anonim válasza:
én újszülöttnek nem vennék, nagyobb gyereknek igen.
16/20 anonim válasza:
Nekünk szinte csak örökölt, illetve turkálós ruhánk van. Persze szoktam azért venni leárazásokon pl a Tescoban is, de bababoltban még soha nem vásároltam ruhaneműt.Senk nem mondja meg, hoy honnét vannak a turis ruháink. A Tescost annál inkább. :-))))
17/20 anonim válasza:
Én is sokat veszek a lányomnak a turiból. Én nem kötöm anyósom orrára, hogy honnan van a ruhája. Ha jó állapotú azt hiszi új, ha meg már látszik, hogy hordva volt, akkor azt mondom sokszor volt már rajta. Egyszerűbb mint vitatkozni vele.
18/20 anonim válasza:
Persze!nagyon sok szép és jó minöségüeket szoktam túrni a fiamnak lányomnak,már annyi van hogy nem tudom hová pakolni:)
19/20 anonim válasza:
Igen, vettem már nadrágokat, meg vennék mást is. Viszont két dolgot nem vennék turiban, cipőt meg bodyt.
20/20 anonim válasza:
Nevetséges, hogy hogy lepontoztátok azt az egy válaszolót, aki leírta, hogy ő nem ad használt ruhát a babájára. Miért is? Csak a kérdésre válaszolt...
Egyébként én vásárolnék turiban a babámnak, ahogy régen magamnak is tettem néha, viszont a férjem ki nem állja, hogy használt ruhákban járjunk. Testvéremtől örökölt babaruhákat ráadok a fiamra, de ez a maximum. Inkább olcsó helyen vásárolok, de új ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!