Avent Sport Varázsitató 340ml. Mi benne a csepegésmentesség?
Ilyenünk van: [link]
Ilyen a belső része: [link]
Egyszerűen nincs semmi ott ahol kifolyik az ital. Ez még nem is gond (talán, mikor rárakom a kupakot és megfordítom az üveget akkor a kupakba folyik és itt kifolyik kicsi, majd ha visszafordítom mindenhol a kupakja alatt visszafolyik az ital. 2600ft-ért vettem, és rá volt írva csepegésmentes. DE mi az rajta?????? Nem értem!
Valaki tud valamit erre? Vagy járt már így?
Ilyen a kupakja: [link]
Vidd vissza, örülj ha visszaadják a pénzt és soha többé ne vegyél Aventet Varázsitatót. Nagy sz@@@@r!
Mi is vettünk állandóan elázik a táskám, még szerencse h csak vizet iszik a kicsi. Aztán vettünk 5000-ért még kétfélét mondván lehet azért ereszt mert néha odavágta a földhöz a babám. Áááá, vadiújonnan is ömlik belőle. Nagy csalódás volt nekem. És ennyi pénzt kidobni rá :(((((
A KUBU-s palack jobban bevált!...
Nekünk ilyen van, valóban nem csőpőg! 22 hós kortóliszik belőle a lányom, előtte már sokat kipróbáltunk, de egyik sem vált be.
Álítólag a Nuk és a Tescos ilyen itató nem folyik. Próbáld ki.
Mi még nem használjuk, de biztosan nem Aventet fogok venni, mert csak rosszat lehet hallani róla.
Hát szomorúan hallom a rossz híreket! :(
Elvileg azért tetszett ez, mert nagyon sokat iszik a lányom és ebbe sok fér. De már bánom, hogy megvettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!