Nyelvfék felvágása után van valami teendő?
8 hónapos, tegnap lett felvágva neki.
Nem volt hajlandó enni, csak tapszert utana, reggel azert mar evett par kanallal... Lehet erzekeny meg neki?
Semmit se mondtak a szajsebeszeten, kerdeztem mikor ehet ihat.. Annyi volt a válasz, hogy ez csak egy háryta, akar mar utana ehet is.
Mivel segithetnem a gyógyulást? Nem mutatja a nylevét, tegnao még azert piros volt, ma mar montha feheres lenne ott alul... Nem tudom az jó e
Meggyógyul hamar. De nagyon béna szakemberek veszik körül a gyereket, ha csak most vették észre... (gyerekorvos, védőnő..??)
Ezt pár naposan szokták elintézni.
1-es vagyok
Nekem kb 5-6 évesen vágták fel, mivel nem tudtam miatta normálisan kimondani néhány betűt.
Észrevette a védőnő, de a háziorvos nem tamogatta a felvagast, mert hogy ez még megnyulhat. Meg jott ez a covid es a haziorvos nem is csinalja/csinalhatja meg.
Aztan egy masik orvos mondta hogy nagyon le van nove es nem fog tudni beszélni, vagassuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!