Milyen babát szeretnétek elsőnek? Mindenképp fiú legyen az első utód?
Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 22:45
11/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy, függetlenül attól milyen nemű lesz szeretni fogom. Csak legyen végre!
12/25 anonim válasza:
Mindenképp fiu. Rettegetünk amíg ki nem derült a neme. Szerencsére fiú lett.
13/25 anonim válasza:
Mindketten kislány felé húzunk, a férjem is jobban el tudom képzelni egy lánnyal, de a fiút is imádni fogjuk, tehát ez nem szempont :) Igazából jó lenne, ha lenne mindkettő, csak elsőre inkább lány :)
14/25 anonim válasza:
Fiút szerettem volna, de végül két lányom lett.
15/25 anonim válasza:
Ket fiut remeltem, harom lany lett, nagyon jol van ez igy:)
16/25 anonim válasza:
Mindkétszer lányra vágytunk és így is lett.
17/25 anonim válasza:
Lányt szerettünk volna, fiú ikerpárunk lett :D
18/25 anonim válasza:
Lànyt szerettem volna, làny is lett. Imàdok lànyos anyuka lenni.
19/25 anonim válasza:
Kislányként is úgy éreztem, hogy fiam lesz.
Az lett, kétszer is. 💞
Tervben a harmadik, bár nem vagyok az a habos-babos típus, de egy hajszállal a lány felé húzok, de csak mert kíváncsi vagyok, milyen lányos anyukának is lenni.
20/25 anonim válasza:
Fiút szerettem volna, de nem is volt biztos, hogy lesz kistesó, így igazából teljesen mindegy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!