5 hónapos babát mennyi ideig tart nektek este elaltatni?
Igaz az én babám már 6 hónapos, de 5 hónaposan is könnyen elaludt, bár volt 1-2 alkalom amikor nehezebben, és el kellett ringatni!
Nálunk 7 körül van fürdés, és 7:45-8 körül szopik majd tápszert is eszik! Ha befejezte az evést megbüfiztetem és így alszik el!
4.5 hónapos és már 1-2 hónapja minden este 9-kor alszik el. Én hozzá igazodtam. Hiába kezdeném altatgatni 7-kor, akkor is 9-kor aludna el. Így mi 1/2 8-kor fürdetjük, 8-1/2 9-ig kaja van cumisüvegből, utána cici és el is alszik vagy cicin vagy a kiságyban. 4-kor kel, eszik és vissza is alszik szépen.
A te babád is egy bizonyos időpontban alszik csak el vagy az altatástól számítva másfél-két óra? Miért nem kezditek később az esti rituálét?
Első vagyok!
Nappal mennyit alszik? Az én lányom nappal 1,5-3 órát, ha alszik! Sajnos nem mindig úgy van ahogy a könyvekben le van írva!!
Nálunk akkor bajos az altatás este ha nappal keveset alszik, akkor este nagyon nyűgös és nehezen alszik el. Ha nappal aludt sokat este sincs gond.
Szerintem mivel keveset alszik nappal fáradtabb lesz estére és így nehezebb lesz neki elaludni. Nálunk ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!