5 hónapos babámat mostanában újra ringatva tudom csak elaltatni, másnál is volt ilyen? Mitől lehet ez?
Fogzás?
Az enyém 4,5 hónapos és ugyanez a helyzet! Újabban folyton a popóját kell ráznom, hogy aludjon. Ezerrel jön az alsó két foga és éjjel sem alszik túl jól!
Fogzás, mozgásfejlődés, és szeparációs szorongás...
De ha csak Veled alszik el, akkor szerintem leginkább a harmadik
fog: még nem látom neki, hogy duzzadna az ínye, nem is nagyon nyálzik, de mindent a szájába vesz és dörzsöli az ujjaival az ínyét.
mozgásfejlődés: igen, alvás helyett állandóan a lábát szorongatja és veszi a szájába a tappancsát :)
és igen a szeparációs szorongás: mostanában tényleg előfordul, hogy a nappali alvásoknál elkezd sírni, ha kimegyek a szobából. eddig puszi, aludj jól, kimentem és aludt.
hjjajjjjj hát ez van :D
bocs, nem kárörvendő vagyok, de jó néha hallani, hogy nem csak nálunk vannak ilyenek. mert ilyenkor megnyugszom kicsit, hogy nem én rontok el valamit.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!