Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is sokszor érzi úgy, hogy...

Más is sokszor érzi úgy, hogy mire felnő a gyereke, őt már majd a zárt osztályon kell látogatni?

Figyelt kérdés
Nem bírom. Folyton beteg a 16 hónapos lányom, január óta alig volt olyan hét, hogy ne lett volna baja. Most is éjjel 39,2 volt, kicsit piros a torka. Ilyenkor mindig Oscilococcinumot és Homeovoxot kell neki felváltva adni. Eddig egész jól ment, de most nem akarja sehogy. Csőrös pohárból nem felel meg, ha leveszem a tetejét, akkor előrehajtott fejjel akar inni, nem hajlandó hátrahajtani. A kanálból nem kell, most a Nurofen szirup fecskendőjével próbálkoztam, de folyik ki a szájából. Mint aki képtelen nyelni, pedig tud, mert a sima teáját issza, meg a kölesgolyó is megy, tehát nem a nyeléssel van baja. Egyszerűen megőrülök. Hogy adjam be a gyógyszert?
2010. aug. 7. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mire felnő???? szerintem engem annál sokkal hamarabb visznek oda...:)) Nem vagyunk egyformák, van aki könnyebben birkózik meg vele, van akit jobban megvisel.
2010. aug. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!