Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek "babahámja",...

Van valakinek "babahámja", (babasétáltatója). Érdemes venni, vagy csak ez is egy nagy reklámfogás?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Hát én azt nem értem ha elkezd futni mondjuk egy 17-18 hónapos / merthogy ekkora már szalad/ akkor ha ő a gyorsabb vissza rántja a póráz??? SZerintem egy tök gáz dolog, kutyáknak való a póráz, a gyerekünk nem állat!
2010. aug. 7. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
Hááát.....Én mondjuk tuti semmi pénzért nem használnék gyerekhámot,az én lányom is állandóan elfutkos a boltban,élmény vele vásárolni,de nem tudom elképzelni h ilyen hámmal rántsam,vagy fogjam vissza....Bár pl a több gyerekeseknél ahol nagyon eleven a gyerek,lehet megoldás,mondjuk Budapesten,h nehogy kiszaladjon az autó elé,a fene se tudja:(Aki ilyet használ biztos megvan az oka....
2010. aug. 7. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Először én is megrökönyödtem ezen a dolgon, de most már nem annyira :) 13 hós a babám, megy ezerrel, ahogy kilépünk a házból, egyből az úttest felé venné az irányt, és hisztizik, hogy nem lehet átmenni csak úgy az úton. Szóval a fene tudja, idegenkedek tőle, de valahol hasznos dolog.
2010. aug. 7. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom mindig menne világgá, és egyszer már kishíjján baleset is történt. oké, óckodik mindenki a póráztól, meghogy kutyának való, de nekünk akkor nagyon jó lett volna. Én alkalmaznám, DE attól tartok, hogy a lakótelepen nagyon lenéznének ezért, megszólnának, hogy mit művelek azzal a gyerekkel. Külföldön sokan használják(párom kinn dolgozik, mindig látja, bevett szokás), de itt kegyetlennek néznének..
2010. okt. 10. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!