Van valakinek "babahámja", (babasétáltatója). Érdemes venni, vagy csak ez is egy nagy reklámfogás?
Hát épp ez az. Ezért kérdeztem,hátha valakinek van tapasztalat. Mert én is furcsának tartom pórázon vezetni a gyereket,de viszont lehet van számos előnye is.
Amugy meg nem kell egyből lehurrogni az embert,azért meg megkérdeztem,nem azt jelenti,hogy pórázon akarom vezetni a kislányom.
Szia!
Sztem gyerekfüggő. Úgy, ahogy van olyan gyerek akit lehet tologatni babakocsiban akkor is ha már jár, vki meg nem tűri, hogy "bezárják".Nekik ez uolyan "póráz" mint a hám. De abban legalább gyakorol, csak nem szalad az autó elé. És nem ordenáré hangon üvöltő anyuka rohan utána... Ja, és néha rossz nézni a kézen vezetett gyerkőcöket amint a könyöküket kicsavarva égnek álló karral vonszolják őket.
Szóval úgy gondolom, h van olyan gyerek,akivel lehet használni. Semmivel sem cikibb mint ordÍtó gyereket a babakocsiba erőszakolni.
Szerintem.
Azért például ikreknél nem egy rossz megoldás.
Én nem gondolom, hogy rosszat tesz a gyerekével, aki így sétáltatja.
Angliaban elek es itt 2 megoldas van:
1.ezt a hamszeru izet teszik a gyerekre (ez a jobbik megoldas)
2.csak a babakocsiban ulhet.Nem ritkan latok 6-7 eves gyerekeket is babakocsiban.Szamomra ez nagyobb kinzas.
Fura dolog ez babaham, de van elonye is.
én nem használnám. nekem nagyon eleven a kislányom sokat szenvedtünk mire megtanulta az utcai közlekedést, vagyis: nem rohangálunk mint az őrült és nem m együnk le a járdáról, mert elüt az autó. már tudja. 20 hónapos lesz 2 hét múlva. amíg meg nem tudta: babakocsi. most se fogja a kezem, ha gyalog megyünk, de ha szólok, hogy álljon meg, megáll. ill. gyakran inkább bébitaxi, kismotor.
sztem babahám helyett meg kell tanítani a gyereket, ez néha nehéz, ha nagyon mozgékony, önfejű a gyerek, de a póráz mellett nem tudom, mikor hogy tanulja meg, hogy neki is van felelőssége a balesetmentes közlekedésben. na meg a gyerek nem kutyuska. amellett én nem ítélem el, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. esetleg, ikrek esetében, ha szaladgálósak, akkor indokolt lehet. egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!