Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek "babahámja",...

Van valakinek "babahámja", (babasétáltatója). Érdemes venni, vagy csak ez is egy nagy reklámfogás?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem reklám fogás, jópár szülőt láttam már aki így viszi a gyereket magával, mondván hogy nem tud egyszerre a gyerekre is figyelni meg a tennivalóira is(vásárlás, közlekedés), én mondjuk nagyon ellenzem ezt a dolgot, sose vinném "pórázon" a gyerekemet. Ez amúgy külföldön nagy divat!
2010. aug. 7. 11:42
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekpórázt akarsz a babádnak??! Szerintem ez nagyon durva! Én szégyellnék vele utcára menni...
2010. aug. 7. 11:43
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Én is vásárolok, teszek-veszek a gyerekkel, ha nem bírom egyedül, kérek segítséget, de semmi pénzért nem "verném láncra" a kislányomat. Előző voltam.
2010. aug. 7. 11:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az. Ezért kérdeztem,hátha valakinek van tapasztalat. Mert én is furcsának tartom pórázon vezetni a gyereket,de viszont lehet van számos előnye is.

Amugy meg nem kell egyből lehurrogni az embert,azért meg megkérdeztem,nem azt jelenti,hogy pórázon akarom vezetni a kislányom.

2010. aug. 7. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Normál babához biztos nincs rá szükség, mert nevelés kérdése, de vannak olyan "hiperaktív" babák, akikkel segítség nélkül nem lehet kimozdulni, de mi van ha nincs segítség?? Ergo én nem ítélkezem.... ja és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra :))
2010. aug. 7. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sztem gyerekfüggő. Úgy, ahogy van olyan gyerek akit lehet tologatni babakocsiban akkor is ha már jár, vki meg nem tűri, hogy "bezárják".Nekik ez uolyan "póráz" mint a hám. De abban legalább gyakorol, csak nem szalad az autó elé. És nem ordenáré hangon üvöltő anyuka rohan utána... Ja, és néha rossz nézni a kézen vezetett gyerkőcöket amint a könyöküket kicsavarva égnek álló karral vonszolják őket.

Szóval úgy gondolom, h van olyan gyerek,akivel lehet használni. Semmivel sem cikibb mint ordÍtó gyereket a babakocsiba erőszakolni.

Szerintem.

2010. aug. 7. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért például ikreknél nem egy rossz megoldás.

Én nem gondolom, hogy rosszat tesz a gyerekével, aki így sétáltatja.

2010. aug. 7. 12:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekünk van a fiókban de még nem mertem rátenni. várom a tapasztalatokat!
2010. aug. 7. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Angliaban elek es itt 2 megoldas van:

1.ezt a hamszeru izet teszik a gyerekre (ez a jobbik megoldas)

2.csak a babakocsiban ulhet.Nem ritkan latok 6-7 eves gyerekeket is babakocsiban.Szamomra ez nagyobb kinzas.

Fura dolog ez babaham, de van elonye is.

2010. aug. 7. 12:50
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

én nem használnám. nekem nagyon eleven a kislányom sokat szenvedtünk mire megtanulta az utcai közlekedést, vagyis: nem rohangálunk mint az őrült és nem m együnk le a járdáról, mert elüt az autó. már tudja. 20 hónapos lesz 2 hét múlva. amíg meg nem tudta: babakocsi. most se fogja a kezem, ha gyalog megyünk, de ha szólok, hogy álljon meg, megáll. ill. gyakran inkább bébitaxi, kismotor.

sztem babahám helyett meg kell tanítani a gyereket, ez néha nehéz, ha nagyon mozgékony, önfejű a gyerek, de a póráz mellett nem tudom, mikor hogy tanulja meg, hogy neki is van felelőssége a balesetmentes közlekedésben. na meg a gyerek nem kutyuska. amellett én nem ítélem el, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. esetleg, ikrek esetében, ha szaladgálósak, akkor indokolt lehet. egyébként nem.

2010. aug. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!