Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szabadulhatnék meg a...

Hogy szabadulhatnék meg a védőnőtől?

Figyelt kérdés

Állandóan ránk töri az ajtót, arra nem képes, hogy előre szóljon, hogy jön. Egyszer már mondtam neki, hogy ezt maximum a rokonaimnak nézem el, rá sem hederít.

Egy értelmes tanácsot nem kaptam még tőle, állandóan össze-vissza beszél. Köteles vagyok tartani vele a kapcsolatot?

2010. aug. 7. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

ne nyiss ajtót!

semmire sem vagy köteles, ő szolgáltat. Max. rosszul látja a saját szerepét.

2010. aug. 7. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem nyitnád ki az ajtót? Mintha nem lennétek otthon... Párszor eljátszod, aztán lehet, hogy ő szeretne majd időpontot egyeztetni. Vagy vannak ötleteim, pl. nézd meg, hogy ő jött-e, aztán kiabálj ki, hogy most nem jó: wc-zel/hajat mosol,, stb.. majd 20 perc múlva jöjjön már vissza, vagy várjon már addig kint. Hihihi, én ilyen gonoszka lennék :)

Amúgy meg védőnőt úgy tudnál egyszerűen váltani, hogy más állandó/ideiglenes címre jelentkeznél be, és akkor az ahhoz a körzethez tartozó védőnő jönne. Nem néztem utána, csak logikusnak -és járható útnak tűnik, szerintem :)

2010. aug. 7. 09:26
 13/14 A kérdező kommentje:
az a ciki, hogy a városon belül másik részen van a lakásunk, ott van az állandó lakcímem, itt csak ideiglenesen tartózkodunk, mégis ehhez a védőnőhöz tartozunk:S annak idején már körbejártam ezt a témát amikor jött a baba.
2010. aug. 7. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

szia!

A vezető védőnőt kell megkeresned..vele kell majd beszélned.

Ha lemondasz róla akkor kicsit vizsgálódnak aztán annyi..én is megszabadultam a mienktől:D

2010. aug. 7. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!