Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szokott a gyermeketek a...

Szokott a gyermeketek a gyermekorvostól, védőnőtől "ajándékot" kapni?

Figyelt kérdés

Ma reggel kellemesen meglepődtem. Fiam unokatestvére itt nyaral, és el kellett vinni orvoshoz. Anyukám a mi dokinéninkhez vitte. Amikor hazajöttek a kisfiamnak hoztak egy UV erősség jelző karkötőt, hogy a dokinéni küldi neki.

Tudom, hogy repiajándék, de nagyon jól esett, hogy gondolt ránk.

2010. jún. 28. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem szoktak adni ajándékot, de mondjuk annyi gyermeket lát el,hogy nem is csodálom.

Én annak is örülök, ha arra van ideje,hogy normálisan megvizsgálja a lányomat.

2010. jún. 28. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Amikor én kicsi voltam (az már jópár éve volt) :), akkor a mi dokinénink fecskendőt adott ajándékba a sírós gyerkőcöknek, hogy megnyugodjanak.
2010. jún. 28. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
A védönőtől kaptunk már prospektust,de mást nem.A gyógyszertárban szoktak a kislányomnak ilyen olyan reklám dolgokkal kedveskedni.
2010. jún. 28. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok,igen fecskendőket mi is kaptunk mikor kicsik voltunk.
2010. jún. 28. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Trutti frutti izű nyalókát szokott adni a védőnéni vagy cukorkát esetleg rágót. Karácsonyra kapott a gyerkőc tőle egy plüss macit piros masnival átkötve a nyakánál. UV erősség jelzőt még nem kaptunk tőle, de lehet arra is sor kerül. :)
2010. jún. 28. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is osztogat a doktornéni pl. matricát a nagyobb gyerekeknek.
2010. jún. 28. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi is kaptunk kis hintázós műanyag nyuszit, csak "sajna" milupa felirattal. Hát ezt nem a doktornéni vette, hanem a cég, amelyik így próbál nyomulni...

Ha matricát kap, vagy mást, ami tényleg nem reklámfogás, az kedves lehet.

2010. jún. 28. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Matricákat, apró műanyag figurákat stb.

Az én lányomnak mai napig egy pici (2 cm) mozdony a kedvence, amit egyik oltás után kapott. Mindenhova viszi magával :-D

Amúgy minden vizsgálat után kap valami figurás matricát mindenki. Ezt ők is gyógyszerreklámba kapják. Mindig van valami gyógyszer felirat is rajta.

Az én lányom már mondja a doktornőnek, hogy a matricát el ne felejtse :-D

2010. jún. 28. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
A matricát tudom, de az én fiam ahhoz még kicsi. Nemrég kapott, de egyből elkezdte a rendelőben jóízűen csócsálni.
2010. jún. 28. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
6 hónapos korától kapja mindig a doktornénitől a matricát, de még most 15 hónaposan is csak rágja!
2010. jún. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!