Anyukàk tapasztalatàra lennèk kivàncsi akinek a babàja nagyon le volt maradva a mozgàsfejlődèsben volt kèsőbb èrtelmi lemaradàs is?Milyen teràpia segített a mozgàsban?mikor hozta be a lemaradàst?Ti hogy èltètek meg lelkileg???
Figyelt kérdés
Ès persze az is èrdekel hogy mikor mit tudott kb vagyis mennyire volt vagy van lemaradva?Kèrlek vàlaszoljatok minnèl többen!2020. szept. 17. 10:01
21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed...Hàt nem sok vàltozàs...kùszunk ,többnyire màr csak màszunk,feltèrdelünk és nèha sikerül felàllni.Felülnk egyedül még mindig nem.. pedig már csak egy hajszàlnyi hiányzik😒Dèvèny,ès a többi fejlesztès megy...Ès vàrunk...
2021. jan. 26. 21:57
22/28 anonim válasza:
Szia! Azóta valami fejlemény? 😊
23/28 A kérdező kommentje:
Szia!Ülni tanult meg pont pàr nappal kèsőbb ahogy utòljàra írtam.Azòta viszont semmi vàltozàs.
2021. márc. 11. 21:33
24/28 anonim válasza:
Szia! Érdekelne, hogy azóta mi van veletek :) Az én kisfiam nem sokkal de mindig le van/ le volt maradva (pl 4 hónaposan nem akart nyúlni a dolgokért) , most lesz 1 éves és kb 2 hete mászik és áll fel..Nem mutogat nem pápázik, visszont 2 hete tapsolni megtanult. Nekünk nagyon sokat segített a TSMT, és a Dévény torna.
25/28 anonim válasza:
Kedves utolsó! Bár nem a kérdező vagyok, de a mi esetünk is hasonló volt, mint a tiétek, már ami a mászást és az állást illeti. Csak azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell aggódni. Azóta 2 éves múlt a kislányom, mindent csinál, folyékonyan beszél és szobatiszta.🤷 Ennyit arról, hogy le volt maradva anno... Szóval ez konkrétan SEMMIT se jelent.
26/28 anonim válasza:
25!
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat :) Megpróbálok nem ennyire ráfeszülni ezekre a dolgokra, de valaki mindig az orrom alá dörgöli,hogy xy-már mennyi mindent tudott ilyenkor.Így kicsit nehéz pozitívnak lenni :D
27/28 anonim válasza:
Fú, ilyenekre én is emlékszem. Na, most fordult a kocka, én tehetném ezt meg velük. Csak az a különbség, hogy én sose tenném! Tudom, milyen rossz érzés...
28/28 anonim válasza:
Mindig addig okos mindenki míg nem náluk van "baj".Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!