Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukàk tapasztalatàra lennèk...

Anyukàk tapasztalatàra lennèk kivàncsi akinek a babàja nagyon le volt maradva a mozgàsfejlődèsben volt kèsőbb èrtelmi lemaradàs is?Milyen teràpia segített a mozgàsban?mikor hozta be a lemaradàst?Ti hogy èltètek meg lelkileg???

Figyelt kérdés
Ès persze az is èrdekel hogy mikor mit tudott kb vagyis mennyire volt vagy van lemaradva?Kèrlek vàlaszoljatok minnèl többen!

#lemaradás #mozgásfejlődés #11 hònapos csak kùszik #Mèg nem ül
2020. szept. 17. 10:01
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed...Hàt nem sok vàltozàs...kùszunk ,többnyire màr csak màszunk,feltèrdelünk és nèha sikerül felàllni.Felülnk egyedül még mindig nem.. pedig már csak egy hajszàlnyi hiányzik😒Dèvèny,ès a többi fejlesztès megy...Ès vàrunk...
2021. jan. 26. 21:57
 22/28 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta valami fejlemény? 😊
2021. márc. 11. 19:59
 23/28 A kérdező kommentje:
Szia!Ülni tanult meg pont pàr nappal kèsőbb ahogy utòljàra írtam.Azòta viszont semmi vàltozàs.
2021. márc. 11. 21:33
 24/28 anonim válasza:
54%
Szia! Érdekelne, hogy azóta mi van veletek :) Az én kisfiam nem sokkal de mindig le van/ le volt maradva (pl 4 hónaposan nem akart nyúlni a dolgokért) , most lesz 1 éves és kb 2 hete mászik és áll fel..Nem mutogat nem pápázik, visszont 2 hete tapsolni megtanult. Nekünk nagyon sokat segített a TSMT, és a Dévény torna.
2022. júl. 9. 00:52
 25/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Bár nem a kérdező vagyok, de a mi esetünk is hasonló volt, mint a tiétek, már ami a mászást és az állást illeti. Csak azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell aggódni. Azóta 2 éves múlt a kislányom, mindent csinál, folyékonyan beszél és szobatiszta.🤷 Ennyit arról, hogy le volt maradva anno... Szóval ez konkrétan SEMMIT se jelent.
2022. júl. 9. 21:18
 26/28 anonim válasza:

25!

Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat :) Megpróbálok nem ennyire ráfeszülni ezekre a dolgokra, de valaki mindig az orrom alá dörgöli,hogy xy-már mennyi mindent tudott ilyenkor.Így kicsit nehéz pozitívnak lenni :D

2022. júl. 9. 21:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Fú, ilyenekre én is emlékszem. Na, most fordult a kocka, én tehetném ezt meg velük. Csak az a különbség, hogy én sose tenném! Tudom, milyen rossz érzés...
2022. júl. 9. 21:38
 28/28 anonim válasza:
Mindig addig okos mindenki míg nem náluk van "baj".Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
2022. júl. 9. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!