Aki hagyta már másra babáját és felébredt nagyon sírt utánatok? Lent.
Ne hülyéskedj 18 hósan simán otthagyhatjátok! nekünk két hetes volt a baba amikor elmentünk együtt fél órára vásárolni és a nagymama vigyázott addig rá (végigaludta)
7 hónaposan már a nagyinál töltött egy egész éjszakát, azóta is többször volt ott, napközben pedig szinte minden hétvégén otthagyjuk egy-két órára, míg mi bevásárolunk/ügyet intézünk, vagy csak egyszerűen kikapcsolódunk. Semmi baja nem volt soha, nem is hiányzunk ilyenkor! Pedig ő éjjel többször is felkel, a nagyinál is, de ugyanúgy visszaalszik, akkor is ha mi nem vagyunk ott.
Ekkora gyereket máR elszórakoztatnak ha felkel!
Engem 6 hónaposan külföldön a nagyira nagynénikre hagytak, mert dzüleimnek dolguk vilt nem vigettek magukkal, mikor felébredtem a sok idegentől megilyedtem és nem is a megszokott nyelven bedzéltek hozzám, annyira sírtam hogy kékültem zökdültem, mentőt akartak hívni, az utca végén várták anyut mikor jön azt megjöttek Anyuék, egy
szobába bevittem és megnyugodtam:)
ezt mindig elmesélik nekem, nagyon megilyedt mindenki!
Gondolom ismeri a keresztszülőket elvan velük, akkor minden oké lesz, eljátszanak vele!
Én 5 hónaposan hagytam a mamára éjszaka egy héten keresztűl,mert a maásik gyerköcöm kórházba került és vele voltam éjszaka.A lányom akkor még csak szopizott így napközben itthon voltam vele amikor ő aludt én is csak akkor pihentem,mert éjszaka a kórházba nem tudtam aludni.Este a fürdetés etetés után mikor már elaludt a lányom indultam a fiamhoz aki az ablakba várt hogy mikor érek már oda.
Pokoli egy hét volt de a lányom egyszer sem kelt fel éjszaka.Szerencsére túl vagyunk rajta:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!