Akinek korán reggel kell vinni bölcsibe babáját? Hogy viseli, hogy korán fel kell kelnie, és hogy bírja ki ebéd utáni alvásig a gyerkőc?
Az én lányom 1,5 évesen kezdte úgy a bölcsit, hogy mi is 5:50kor érkeztünk a bölcsibe. Szerencsére közel van, így ő negyed 6kor kel. Mi 5kor. Az a fél óra róla szól. Összebújunk a fotelban, miközben megissza a kakaóját :-D, közben felöltözünk, szépen lassan. 5:40kor indulunk a bölcsibe. Ha álmos 10kor leteszik aludni, de ez nagyon ritka.
Délben alvás.
Este viszont nagyon fontos, hogy legkésőbb 8ra ágyban legyen, hogy ki tudja magát aludni.
És igen, az a hátránya, hogy szombat-vasárnap is ekkor ébred :-D
Nálunk ha valamelyikünk később ment is dolgozni, akkor is korán ment ő a bölcsibe, mert egyszer-kétszer megpróbáltuk később vinni, de csak azt értük el, hogy kb. egy hét volt, mire visszaállt a napirendje.
Ha bemész a bölcsibe, az ottani gondozónők segíteni fognak, hogy hogyan alakítsátok a fiatok napirendjét, hogy könnyű legyen az átállás.
Sok sikert :-D
Ezt a kérdést én is feltehettem volna.
Sajna mi is korán fogunk kelni,én kb 5kor,őt kb 5.15kor keltem majd hogy 5.45kor el tudjunk indulni hogy beérjünk 6ra a bölcsibe.
Nekem is azt mondták hogy meg fogja szokni,nem lesz semmi gond,csakhát hétvégén is korán fog kelni:(
Jajj de nem várom a szeptembert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!