9 hónapossal zuhanyzás?
Figyelt kérdés
Férjem munkahelyet váltott, így sokszor nem lesz itthon este. Mindig tudott vigyázni a kicsire míg letusoltam, de így nem tudom hogy fogom megoldani. Tegnap megpróbáltuk, hogy pihenőszékbe tettem, és bevittem magammal a fürdőbe, de 2 perc után ki kellett szállnom a kádból mert majdnem felborult székestől. Van valaki aki kádban együtt zuhanyzik a kicsijével? Hogyan kivitelezhető?2020. szept. 12. 18:38
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked is köszi. Te válaszod még nem láttam, mikor elkezdtem kommentelni. Akkor azért mégsem reménytelen az együtt fürdés, adok neki majd egy esélyt.
2020. szept. 12. 21:04
12/18 Derwer válasza:
Van mikor együtt zuhanyzok a fiammal (11honapos) és amikor én jövök, addig lerakom a talapzatra. Flakonnal eljátszik addig.
Amúgy, igen csúszik a gyerek de azért megoldható.
Egy apa
13/18 anonim válasza:
Ha kádatok van csak, akkor esetleg tedd bele egy ilyesmibe [link] ha elférsz mellette, akkor először lezuhanyzol gyorsan, addig ő tud pancsolni, megtörölközöl, aztán kiveszed őt is.
14/18 anonim válasza:
Bocs, nem jó a link szerintem. Erre gondoltam, biztos létezik olcsóbb is:
15/18 anonim válasza:
És mi fog történni, ha két percig sír?
16/18 anonim válasza:
De hogy borul fel székestől? Én is pihenőszekbe tettem,mert mindig mindennel nem lehet megvárni h aludjon. Kiságyba is tettem,járókába is. Csak aztán elkezdte zavarni h nem lát,így pihenőszékbe becsatolva,később etetőszékbe és a tálcára játek addig,odahutam a fürdő elé,nyitott ajtóval. Így hajszáráitás alatt is elvolt jól.Már 2 éves,kapcsolok neki zenét,nyitott ajtónál zuhanyzok,odahúzom a szennyestartót h ne tudjon bemászni hozzám,de a fürdőbe bejön,hozza a pónilovait és ott játszik. Mikor hajatszáritok is jön megy, hozza játékait h m azt is száritsam meg. Ez szoktatás kérdése. Persze ezt csak ugy lehet megcsinálni ha fixen bababiztos minden. Ablak,ajtó zárva, semmi hegyes,éles nincs elől,konektorba dugó, zsinórok eldugva stb.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem 2 percig sír, hanem 2 perc után megunja.
Adtam a kezébe játékot, eldobta, és azt akarta mindenáron felvenni. Lehet nem borult volna fel, de inkább nem vártam meg a végét.
2020. szept. 13. 18:02
18/18 anonim válasza:
Nàlam az nem játszik..
Fordult màr elő
De van egy 2 évesem is
Akkor ő is be akar jönni..
Őszinte leszek
Ha nagyon muszáj, akkor végigsírta..
Egy 1,5 -3 éves mellett csak a járókában mertem hagyni, úgy, hogy a 1.5 -2 éves benn van velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!