Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapossal zuhanyzás?

9 hónapossal zuhanyzás?

Figyelt kérdés
Férjem munkahelyet váltott, így sokszor nem lesz itthon este. Mindig tudott vigyázni a kicsire míg letusoltam, de így nem tudom hogy fogom megoldani. Tegnap megpróbáltuk, hogy pihenőszékbe tettem, és bevittem magammal a fürdőbe, de 2 perc után ki kellett szállnom a kádból mert majdnem felborult székestől. Van valaki aki kádban együtt zuhanyzik a kicsijével? Hogyan kivitelezhető?
2020. szept. 12. 18:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked is köszi. Te válaszod még nem láttam, mikor elkezdtem kommentelni. Akkor azért mégsem reménytelen az együtt fürdés, adok neki majd egy esélyt.
2020. szept. 12. 21:04
 12/18 Derwer ***** válasza:

Van mikor együtt zuhanyzok a fiammal (11honapos) és amikor én jövök, addig lerakom a talapzatra. Flakonnal eljátszik addig.

Amúgy, igen csúszik a gyerek de azért megoldható.

Egy apa

2020. szept. 12. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha kádatok van csak, akkor esetleg tedd bele egy ilyesmibe [link] ha elférsz mellette, akkor először lezuhanyzol gyorsan, addig ő tud pancsolni, megtörölközöl, aztán kiveszed őt is.
2020. szept. 12. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Bocs, nem jó a link szerintem. Erre gondoltam, biztos létezik olcsóbb is:

[link]

2020. szept. 12. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
És mi fog történni, ha két percig sír?
2020. szept. 13. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
De hogy borul fel székestől? Én is pihenőszekbe tettem,mert mindig mindennel nem lehet megvárni h aludjon. Kiságyba is tettem,járókába is. Csak aztán elkezdte zavarni h nem lát,így pihenőszékbe becsatolva,később etetőszékbe és a tálcára játek addig,odahutam a fürdő elé,nyitott ajtóval. Így hajszáráitás alatt is elvolt jól.Már 2 éves,kapcsolok neki zenét,nyitott ajtónál zuhanyzok,odahúzom a szennyestartót h ne tudjon bemászni hozzám,de a fürdőbe bejön,hozza a pónilovait és ott játszik. Mikor hajatszáritok is jön megy, hozza játékait h m azt is száritsam meg. Ez szoktatás kérdése. Persze ezt csak ugy lehet megcsinálni ha fixen bababiztos minden. Ablak,ajtó zárva, semmi hegyes,éles nincs elől,konektorba dugó, zsinórok eldugva stb.
2020. szept. 13. 15:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem 2 percig sír, hanem 2 perc után megunja.

Adtam a kezébe játékot, eldobta, és azt akarta mindenáron felvenni. Lehet nem borult volna fel, de inkább nem vártam meg a végét.

2020. szept. 13. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Nàlam az nem játszik..

Fordult màr elő

De van egy 2 évesem is

Akkor ő is be akar jönni..

Őszinte leszek

Ha nagyon muszáj, akkor végigsírta..

Egy 1,5 -3 éves mellett csak a járókában mertem hagyni, úgy, hogy a 1.5 -2 éves benn van velem

2020. szept. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!