Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan osztottátok be az...

Ti hogyan osztottátok be az időtöket a kórházban ha mindig veletek volt a baba? ( (evés, zuhanyzás ilyenekre gondolok)

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
akkor csináltam mindent, amikor aludt. pl. zuhanyzáskor megkértük egymást, hogy szóljunk be, ha felébred és sír. vagy akkor fürödtem, amikor Apa vagy Anyukán jöttek.
2013. okt. 29. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
akkor fürödtem, mikor anyukám vagy a kispapa:-) jöttek, ill. a többi anyukával simán meg lehet beszélni, ha úgy érzed, muszáj zuhanyoznod, hogy figyeljenek a picire, mi egymás babáit sem hagytuk SOHA egyedül a szobában, figyeltünk egymás babájára is, ez azért nők, anyák között hidd el fog jönni természetesen:-)
2013. okt. 29. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem nem volt semmi nehézség. Nálunk be kellett adni a babát 8-10 ig és este 8-10 ig. Reggel mikor leadtam akkor reggeliztem, fürödtem, pihentem, és ugyan ez volt az esti leadásnál is. Nálunk bármikor lelehetett adni a babát ha az ember fáradtnak érezte magát vagy ilyesmi. Olyan 1.5-2 óránként kért enni, de ha evett akkor utána megint aludt és nem volt vele probléma. Jöttek mindennap látogatók, hoztak nekem ételt (a kórházi nem annyira volt jó) és ők simogatták a babát én meg kajáltam. :D Fürdésnél ha esetleg akkor kellett mikor ott volt a baba meg kértem egy szobatársam, hogy figyeljen rá, és ez kölcsönös volt. Egyszer vittem magammal zuhanyozni, mert nagy volt a zuhanyzó és a kis kocsijában be tudtam tolni a babát.
2013. okt. 29. 15:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Ezt azért kérdezem mert az ismerősöm mondta, hogy amikor ő szült hárman voltak egy korteremben és a másik két anyukának sosem volt ideje semmire mert mindig a babával foglalkoztak.

De ha ebédidőben van fent a baba akkor tegyem le amíg én ebédelek?

2013. okt. 29. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Az azért könnyen előfordulhat, hogy pont akkor kell a babád amikor hozzák a meleg ebédet és el vacakolsz vele 1 órát és már viszik is el az ebéded. Na ezért érdemes azért valami nasit tartani magadnál. Én mondjuk nem bántam ha lecsúsztam a kórházi ebédről, mert nagyon nem ízlett, és tudtam, hogy a férjem hoz úgy is hoz annál sokkal finomabbat. :D Nálunk a kórházban volt mikró, szólhattam, hogy ne vigyék el az ebédem mert később megeszem, ha elvitték az ebédem, és még nem jött a férjem, akkor volt hűtő is és ette felvágotatt, másnapról maradt (férjem főzte) kaját, konzervet, nasit.
2013. okt. 29. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Zuhanyzás akkor volt mindenkinek,ameddig hajnalban fürdetés volt a babáknak,mert azt a nővérek csinálták.Enni szobában ettünk,ebédre meg kimentünk ha aludt a baba.Ha nem aludt,akkor vagy nem evett az anyuka,vagy letette és gyorsan belapátolt valamennyit.
2013. okt. 29. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy bármikor be lehetett adni a "közösbe". Vagy ez spéci dolog? Én sokszor betoltam, mikor wc-ztem, zuhanyoztam, akármi.
2013. okt. 29. 15:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindenki milyen elfoglalt volt a kórházban :) Nekem akkor volt dolgom, mikor keltettem a picimet és pelusozás, etetés volt, amúgy szinte csak aludt. Nem volt az ágyamban, nem fogtam egész nap, aludt nyugodtan a kis "ágyában". Más dolgom nem volt a kórházban, örültem hogy feküdni tudtam, és hogy nagy nehezen valahogy kijutottam óránként a wc-re, mert mindig pisilési ingerem volt. Akkor tisztálkodtam, mikor a párom bent volt, illetve ha épp úgy volt, akkor míg a pici aludt rendbe szedtem magam. Egyáltalán nem elfoglalt a kórházban az ember, nem is értem a kérdést. Mondjuk nekem sürgősségi császárom volt és a 3. nap engedtek át a rendes osztályra az intenzívről, szóval tényleg örültem, hogy feküdni tudok egyáltalán.
2013. okt. 29. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát az én gyerekem már akkor is borzalmas alvó volt. Kb 2 órát aludt napközben 10-20 percre bontva.

Ha valaki bent volt akkor tisztálkodtam, wc-re elmentem addig szobatársam figyelt rá.

Nálunk (Péterfy Bp) nem díjazták ha leadtad....nagyon nem:)

A kajámat soha nem engedtem elvinni, és nem is vitték.meg persze a család is hozott enni mindig.

Most 8 hónapos már nem alszik napközbe, lépeget szóval nagyon kell figyelnem rá de valahogy jönnek ezek a dolgok hogy azért legyen időm alap dolgokra...:)

2013. okt. 29. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:
2 ágyas szobában voltam a fiammal, egyedül. A külön fürdő a szobából nyílt. Így kb 3 perces zuhanyzást tartottam (alvásidőben), addig az ajtót félig nyitva hagytam. Az evéssel sem volt gond, ő békésen szunyókált a kis kocsijában, én meg mellette ettem.
2013. okt. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!