Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapossal zuhanyzás?

9 hónapossal zuhanyzás?

Figyelt kérdés
Férjem munkahelyet váltott, így sokszor nem lesz itthon este. Mindig tudott vigyázni a kicsire míg letusoltam, de így nem tudom hogy fogom megoldani. Tegnap megpróbáltuk, hogy pihenőszékbe tettem, és bevittem magammal a fürdőbe, de 2 perc után ki kellett szállnom a kádból mert majdnem felborult székestől. Van valaki aki kádban együtt zuhanyzik a kicsijével? Hogyan kivitelezhető?
2020. szept. 12. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem lehet megvárni, hogy elaludjon és utána lezuhanyozni?
2020. szept. 12. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Mindig altatás után zuhanyoztam.

Vagy ha nem, akkor plédet raktam a földre játékokkal és 3 perc alatt el is készültem, amíg a fiam matatott. Ha elmászott, akkor sem jutott messzire.

2020. szept. 12. 18:52
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Járóka, délutáni alvás alatt (bár talán még délelőtt is alszik), este, lefekvés után.
2020. szept. 12. 18:57
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Én minsig akkro fürdök, mikor mar elaludt. Nalam sincs minden estr itthon az ember.

Az nem opció, hogy esetleg addig kiságyba tedd játékkal?

2020. szept. 12. 19:34
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Mindig akkor fürdök, amikor már alszik.
2020. szept. 12. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Együtt zuhanyozni baromi macerás, ha kettesben vagytok. Most gondolj bele, mindenki vizes, csúszik, amíg megtörlöd, megfagysz. Ez akkor jó móka, ha apa ott áll, és elveszi megtörölni a kicsit. Ha mindenáron akkor akarsz fürdeni, amikor ébren van, akkor tedd be az ágyába, vagy a járókába.
2020. szept. 12. 20:16
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Babakocsiba, jarokaba, etető székbe nincs el addig? Kisagyba?
2020. szept. 12. 20:28
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Én letettem a földre...smikor elkerülhetetlen volt, hogy akkor tusoljak

Gyerekbaráttá tettem a fürdőt, amennyire lehet

Amúgy altatás után tusoltak vagy reggel

2020. szept. 12. 20:53
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Hónapokig együtt zuhanyoztam vele, mert nem volt itthon a párom. (10-14 hós koráig) Szépen eljátszott a kádban amíg én mellette néhány perc alatt lezuhanyoztam. Utána még engedtem neki vizet a kádba és pancsolt.
2020. szept. 12. 20:55
 10/18 A kérdező kommentje:

Egy borzasztó szepa közepén vagyunk, úgyhogy sajnos a járóka, kiságy, babakocsi nem opció. Amint kimegyek a szobából torka szakadtából üvölt. Másik meg, hogy a szobája a fürdő mellett van, és borzasztó hangos mikor megengedjük a vizet, kisasszony meg sajnos minden apró zajra felkel.

De akkor lehet megpróbálom ezt a bababarát fürdőt, és extra gyors zuhanyzást. Vagy ha ez se, akkor fürdök reggel.😅

Köszi a választ mindenkinek!

2020. szept. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!