Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor, ha nem engedem...

Mi van akkor, ha nem engedem be a védőnőt az első hat hétben, kivéve, amikor hazaertünk és kijön a háziorvossal?

Figyelt kérdés

Új védőnő van egy éve és egyszerűen komolyan elviselhetetlen, most szültem, de egyszerűen a sírás kerülget, hogy ha hazamegyünk, engedjem be minden héten.

Mi van, ha nem engedem be?

Komolyan kikészít.

2020. szept. 10. 23:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszi, nem veszem magamra, de amikor amúgy is tök idegesek voltunk, azert nalam is "utottek" a szavak, nem tudtam teljesen elengedni a fulem mellett.

Nalam sose ajanlotta ezt az opciot, hogy menjunk mi, ez mar az elso 6 hetben is mukodik?

2020. szept. 11. 07:47
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
Szívd fel magad és engedd be!Be kell engedned!Gyorsan megnézi a babát és kész!
2020. szept. 11. 08:36
 23/25 anonim ***** válasza:
17%
22. vagyok Amúgy is Ő tölt ki egy papírt az anyaságihoz(mi legalábbis tőle kaptuk az igazolást mikor jött először...)
2020. szept. 11. 08:37
 24/25 Derjaderja ***** válasza:
19%
Nem lehet amúgy másik védőnőt választani?
2020. szept. 11. 09:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem választható. Az van akit kap.

Nekem meg haszna nincsen típusú védőnő van, sosem tud semmire felelni. De legalább csak 10 percig időzik.

Mondd, hogy elvonulsz és vonulj el. Nem vagy köteles órákig szórakoztatni. Amit egyébként jelenthetsz...

2020. szept. 11. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!