Babának fülbevaló?
A Férjem szeretné, ha majd minél hamarabb kapna fülbevalót a kislányunk, max 1 éves koráig, de szerintem egy ilyen pici lányra nem való fülbevaló. Én is ovis voltam, mikor kiszúratták a fülemet, és nem okozott maradandó rossz élményt akkor sem a procedúra, valamint nem szenvedtem hiányt, amíg nem volt. Ha már van neki, akkor azt kezelni kell, figyelni, nehogy beleakadjon valami, vagy begyulladjon, stb.
Ti mit gondoltok? Volt, aki megbánta, hogy korán, vagy épp hogy később kapott a kislánya fülbevalót? Mik a pro-kontra érvek? Tanácstalan vagyok.
Jah értem. Mert most az a trendi h nem tettünk, így akira rakatott az inkább hallgat.
Na erre nem gondoltam.
Bár egy két válasz alapján nem csodálom 😄
Pl csonkítás, rondastb 🤭
Igen, korábban olyat is olvastam hogy csak a primitív c betűsök tetetnek.
Sajna mint mindenből, ebből is ki tudja a sok "minta anya" hozni a személyeskedést, meg a másik bacogatását...
Meg se lep, főleg a gyk-n.
Másik kedvenc: csak a ronda babáknak szokás.
És ezt anyukák írják...
Őszintén én még nem tudom fiú vagy lány lesz, nekem tetszenek a nagyon apró köves babafülbevalók, de el fogok gondolkodni, kitegyem e a gyerekem az ilyeneknek, mint a fentebb említett....
Vagy beállok a "sorba".
#25 akkor nyilván te egy rendes ember vagy, aki letudja azzal, hogy neki nem tetszik, de nem érdekli más :)
Itt most olyanokról volt szó, akik ebből is ilyen elvi kérdést csinálnak, hogy hogyan jó. Mint kb. bármiből, ami gyereknevelés, pláne ilyen névtelen fórumokon.
#29 ne hasonlítsuk már össze a fülbevalót a piercinggel.
A fülbevaló évezredek óta a kultúra része gyerekeknél is.
A piercing (Európában) mostani divathóbort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!