Már nagyon unom és kezdek ideges lenni! Szerintetek?
Kisfiam 13 hónapos és még nem jár egyedül.Úgy érzi magát biztonságba ha egyik kezemet fogja.Mindenki folyton azt kérdezi,hogy megy már egyedül.Olyan idegesítő,mert mikor azt mondom,hogy nem csak néznek és el vannak szédülve,hogy ilyen idősen már kellene neki.Majd megy amikor neki jó lesz,nem igaz?
Másnak is később járt el a babója?Nyugtassatok meg!
Első vagyok:
Azt nem írtam, hogy mindhárom gyerekem felállt már 6-7 hónaposan, pár lépést tettek a bútorok mellett. Akkor mindenki azt mondta, hogy pár hónap, és futnak. Mindhárom 13 hónaposan tette meg az első önálló lépését! Lehet, hogy pár hét, és már futhatsz utána:)
Kedves 2. válaszoló! Attól még, hogy a kisfiúnk 13 hónaposan tudott egyedül járni még nem tartom magunkat baromnak!
Kedves kérdező! Ne törődj velük, ráér még a babád, nem késett még le semmiről. Éppen ma találkoztam egy anyukával, akinek a kisfia 17 hónaposan kezdett egyedül járni. A babád tudni fogja mi a jó neki, nem a sok okos anyuka!
Az én kislányom 9 hónaposan ült!! csak fel, 10 hónaposan állt fel és magától 15 hónaposan ment csak. Nagyon sokáig csak a bútorok mellett mert lépegetni, aztán jött egy-két lépés egyedül, aztán több lépés. De majd fél év telt el a felállás és az egyedül járás között.
Most 20 hónapos és szalad.Ne idegeskedj, tojd le azokat, akik szerint már régen mennie kellene. Attól, hogy az ő gyerekük hónapokkal korábban megtanult járni, nem biztos, hogy boldogabb ember lesz belőle.
Minden jót nektek!!!
nekem a védőnőnk azt mondta hogy 18hónapos koráig bőven ráér.Ugyanis az átlag akkorra tanul meg egyedül menni.
a fiam 14hónposan kezdett bútorokba kapaszkodva menni;aztán egyik napról a másikra megtette az első 3méterét egyedül :-)
azóta is rohangálok utána.
ja és,még most 22hónapjához közeledve is nagyon "eszetlenül" megy.Állandóan elakad mindenben...nem figyel oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!