24 hetes vagyok. Eddig mindig rugdosott a picúr, sőt reggel addig nem is keltem fel amíg jelet nem adott. Most meg nem érzek semmit reggel óta. Normális ez? Baj lehet? Kezdek ideges lenni.
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 08:49
1/5 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig visszafekszem és eszek/iszok vmi édeset,majd elkezdem a körmömmel cirógatni a hasam.Nálunk mindig beválik.Ha nem is mocorog utána intenzíven de a kis hátát odatartja!Lehet hogy most Ő nem aludt éjjel,és most pihen.nyugi és cirógasd meg!Sok virgonckodást kívánok!
2/5 anonim válasza:
Nyugi,bizti alszik!Feküdj hanyatt és várj!Én néha kicsit meglökdöstem a pocimat két oldalról és az bejött!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Kajáltam egy jót, és visszadőltem az ágyba. HálIsten jelentkezett a pindur, de nem erőlteti meg magát ma. Lehet hogy a frontok miatt?
2009. júl. 2. 09:18
4/5 anonim válasza:
Szia!24 hetesen még én sem éreztem mindennap.Gondold el,még olyan nagy helyük van!Most 27 hetesek vagyunk és bepótol mindent.Hajnal 4-től fenn vagyun és folyamatosan ficánkol.
Ne aggódj!Lesz idő,mikor noszogatod majd,hogy hagyjon kicsit pihenni.:)
Boldog babavárást!!!
5/5 anonim válasza:
Én rendszeresen minden nap érzem (23 hetes vagyok), ma nekem is lustább, de egy egy pici pökéssel azért jelez , amitől meg is nyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!