Hogy lehet ilyenkor segíteni a babának?
5 hetes a kislányom, csak anyatejes. Kezdetektől fogva nagyon hasfájós, néha nagyon nehezen jön ki neki a puki/kaki. Mostanában van, hogy annyira ordít és erőlködik, hogy màr vörös a feje, nagyon ijesztő. Hiába tornáztatom, teszem hasra, masszírozom a pociját, ilyenkor aligha segít bármi, és a vége az, hogy szélcsövezni kell. Szeretném elkerülni, hogy ezt kelljen tenni, mert nem igazán tartom jónak, de néha már attól félek, nehogy agyvérzést kapjon, és akkor inkább legyen a szélcső...
Kap BioGaia cseppeket és Espumisant is.
Mivel lehet ilyenkor segíteni a babán? Van esetleg más, bevált készítmény/tipp, ami hasznàlható?
Nagyon köszönöm!
Szia!
Nekünk a D vitamintól fájt nagyon a hasa, mert kiderült, hogy nem bírja a hasa azt az olajt amiben oldódik.(BioGaia is ebben oldódik)
Váltottunk vigantol-ra és jobb lett.
Espumisan cseppet mi is használtunk, az 1est, nekünk bevalt.
Megpróbáltuk a babamosoly teát is, sokak esküsznek rá, hogy jó, nálunk sajnos nem vált be.(édeskömény tea).
Ki kell próbálni minden praktikát és akkor látod, hogy a babádnak mi lesz a legjobb! :)
D vitaminra ugy jöttünk rá, hogy 2 napig nem kapott és nem fájt neki.
Továbbá a nutriklub oldalon van egy olyan táblázat, hogy szoptatás alatt tiltott ételek listája. Mi azt kinyomtattuk és a hűtőre tettük.
Nem mindegyiktől volt baja.
Pl.: rizs fel van írva, ha kis mennyiségben is ettem akkor is szorulast okozott neki, míg a burgonyabol ha kis mennyiséget ettem nem volt probléma.
Tejterméket 4 honapig nem ittam, mert szegény ekcémás lett a tehentejtol mert átment az anyatejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!