Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ilyenkor segíteni...

Hogy lehet ilyenkor segíteni a babának?

Figyelt kérdés

5 hetes a kislányom, csak anyatejes. Kezdetektől fogva nagyon hasfájós, néha nagyon nehezen jön ki neki a puki/kaki. Mostanában van, hogy annyira ordít és erőlködik, hogy màr vörös a feje, nagyon ijesztő. Hiába tornáztatom, teszem hasra, masszírozom a pociját, ilyenkor aligha segít bármi, és a vége az, hogy szélcsövezni kell. Szeretném elkerülni, hogy ezt kelljen tenni, mert nem igazán tartom jónak, de néha már attól félek, nehogy agyvérzést kapjon, és akkor inkább legyen a szélcső...

Kap BioGaia cseppeket és Espumisant is.

Mivel lehet ilyenkor segíteni a babán? Van esetleg más, bevált készítmény/tipp, ami hasznàlható?

Nagyon köszönöm!

2020. szept. 7. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk a D vitamintól fájt nagyon a hasa, mert kiderült, hogy nem bírja a hasa azt az olajt amiben oldódik.(BioGaia is ebben oldódik)

Váltottunk vigantol-ra és jobb lett.

Espumisan cseppet mi is használtunk, az 1est, nekünk bevalt.

Megpróbáltuk a babamosoly teát is, sokak esküsznek rá, hogy jó, nálunk sajnos nem vált be.(édeskömény tea).

Ki kell próbálni minden praktikát és akkor látod, hogy a babádnak mi lesz a legjobb! :)

D vitaminra ugy jöttünk rá, hogy 2 napig nem kapott és nem fájt neki.

Továbbá a nutriklub oldalon van egy olyan táblázat, hogy szoptatás alatt tiltott ételek listája. Mi azt kinyomtattuk és a hűtőre tettük.

Nem mindegyiktől volt baja.

Pl.: rizs fel van írva, ha kis mennyiségben is ettem akkor is szorulast okozott neki, míg a burgonyabol ha kis mennyiséget ettem nem volt probléma.

Tejterméket 4 honapig nem ittam, mert szegény ekcémás lett a tehentejtol mert átment az anyatejbe.

2020. szept. 8. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy alakult? Szenvedtek még?
2020. szept. 19. 07:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. :( Elhagytuk az összes vackot, csak BioGaia-t kap, semmi mást, mert nem használtak, pedig Infacolt és Gripe water baby-t is kapott. Elkezdtem a teljes tejmentes diétát, de az csak 3 napja megy, így még semmi hatása. Remélem, lesz javulás, legalább ettől, ha már más nem segít.
2020. szept. 19. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sajnálom, átérzem. Olyan kedves, vidám babám van, de hasfájós napokon órákat csak üvölt, visít. Elvileg az idő megoldja.
2020. szept. 22. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!