Tanács kell, segítenének? Részletek lent.
Lényeg, most lesz 3án 5 hónapos a pici, és lenne egy bölcsődei képzés ingyen, 8 alkalom (péntek szombat) Pesten (Bács megye majdnem határ mellett lakunk, bár tudnék hol aludni Pesten) . Reggel 9-től este 6-ig.
Viszont full anyatejes a kiscsaj, és mamás szombat délelőttöket leszámítva nem volt még nélkülem. Szóval az etetést sem tudom, h kellene megoldási...
Viszont a képzés is jól jönne mert csak érettségim van és egy könyvtáras OKJém.
Nem tudom mi lenne a helyes...
Bár lehet csak engem viselne meg jobban nélküle lenni egész nap, mint őt... 😅
De szívesen vennék tanácsokat...
Érdekesen hangzik. Olyan nesze semmi fogd meg jól. Ezzel mit lehet majd csinálni, mi lesz a "végzettséged"?
Esetleg akik ezt ajánlották, adnak munkát is?
Esetleg akik ezt ajánlották, adnak munkát is?
Elméletileg igen... 😀
Végzettség, meg ahogy írtad nesze semmi fogd meg jól... 😀 de lesz papír, h ilyet is csináltam... 😅
Nem hiszem, hogy majd mindenkinek adnak munkát akiket beinvitáltak elvégezni ezt a semmit. Ez egy Széchenyi program...
Amúgy meg már leírták, hogy hagysz otthon tejet tápszert, aztán mész. Ennyi.
Fejés kapcsán, persze jól hangzik...
De hogy? nekem nem 5 perc mint neki, meg hova rakom, amíg a képzésen ülök? Ha ki is tudok menni fejni 3 óránként, nem romlik meg a tej, meg elmosni a mellszívót... Stb stb ilyenek miatt nem tudom h kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!