Sokáig szoptató Anyukák! Ti is tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
8,5 hós a fiam és megkezdődött a szeparációs szorongás. Két óránként kéri a cicit, sír, bújik hozzám, ha mellre teszem megnyugszik és vidáman játszik tovább. Eddig igény szerint szoptattam. Hagyjam, hogy 2 óránként szopjon? Volt ilyen nálatok?2010. aug. 6. 08:34
1/4 anonim válasza:
Volt! Én 2 éves koráig szoptattam a fiam (most 2,5 éves)
Ha bírod és ez a jó neki, adj cicit. Én nem bántam meg, hogy nem szoktattam le erőszakkal...
2/4 A kérdező kommentje:
Szeretném továbbra is igény szerint szoptatni, csak jó lenne tudni, a szep.szorongással összefüggésben lehet-e, tehát átmeneti,mert így a szilárd táplálék fogyasztása is visszaszorult kissé, és ez utóbbi miatt viszont aggódok:(
2010. aug. 6. 09:02
3/4 anonim válasza:
3 éves múlt a keresztfiam és még mindig kéri a cicit. Van, hogy 2 óránkét van hogy este attól függ milyen napja van. Idegen helyen vannak akkor is kéri. Pl: voltak nálunk a kisfiam szülinapján és akkor is a sógornőmön lógott. Van ilyen. Majd leválasztja magát mikor el jön az ideje, ovi, új környezet, stb
4/4 anonim válasza:
18 hós a kisfiam, ha nyűgös ő is cicizik. de csak itthon kap.Szerintem ő még hagy szopizzon, kicsi még. Kicsi fiam is még éjjel is kel 1-2x szopizni.Bár a nappali "nyűgi"szopikat nem nagyon hagyom már neki, próbálom a figyelmét elterelni. Ő már ahhoz nagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!