Miigaz abból hogy a Bethesda kórház gasztro rèszén nem látnak el 1éveskor alatti babákat? Így a csecsemő osztályra kell vinnem. De már szét lett vizsgálva ultrahang, kardiológia minden. Makk egészséges. Csak keveset eszik Érdemes akkor oda vinnem?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 10:38
1/5 anonim válasza:
Szia. Mennyivel született és most hány kiló? Muszáj ez a sok vizsgálat? Az én babám sem eszik sokat, de nem küldött sehová a doki.
2/5 A kérdező kommentje:
3240 született 51 cm. 9 hónapos most 6800 valamennyi és 67 cm.
Szívem szerint én nem vinném és a szívem szakad meg.
Tegnap voltunk vérvételen azt az eredményt még megvárom. Aztán eldöntöm.
Most pàr napja eszik..rendesen..pedig semmit sem csinálok máshogy.
2020. szept. 4. 11:09
3/5 anonim válasza:
Hűvös lett, azért eszik. Nálunk is most jobb. Kitartás!
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam sem evett egész nyáron szinte semmit. Több tápszert öntöttünk ki, mint amennyit megevett. Védőnő, orvos szerint rendben van. Most kezdett el enni, hogy hűvösebb lett az idő.
5/5 anonim válasza:
Ez a gyarapodás azért nem olyan vészes szerintem. Én ha azt látnám,hogy egyébként jó kedélyű,vidám a babám nem vinném további vizsgálatokra. Várd meg a vérvételt,ami nagy valószínűséggel jó lesz és az alapján dönts.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!