Ha a szülés elsö 2-3 hónapjában simogatom a kutyámat, akkor a gyermekem nagy korában nagyon szörös lesz?
Mert nagymamám szerint igaz a hír !
Kérlek csak az válaszoljon aki....!!!
A SZÜLÉS első 2-3 hónapjában? Szerencsére a nők legnagyob része pár óra alatt megszül.
Ha macskát símogatsz, akkor meg macskaszeme lesz... Persze... jó nagy baromság.
Ekkora hülyeséget (már bocs), de akkor minden kutyával rendelkező ember gyereke aki nem hallott erről a babonáról szőrös lesz?
Ha komolyan vesszük is ezt akkor meg nem értem hol lenne a tudományos magyarázata? A szőrösséget örökölni lehet, de nyilván nem a kutya az apa.:-)
A nagymamád a sötét középkorban nőtt föl? Ez babona, a babona meg az ostobák vallása.
Má' bocs.
A válasz: nem. A gyermeked akkor lesz szőrös, ha anyjától-apjától ezt örökli. Pont.
Nem egészen hülyeség,amit a nagymamád mond!
Attól,hogy símogatod a kutyád,nem lesz a babádnak semmi baja,az igaz.
De ha a terhesség első hónapjaiban az anyát valamilyen nagy trauma éri,megijed,akkor előfordulhat ennek a jele a gyereken.
Volt egy osztálytársam,akinek a jobb lábán a vádlija teljesen fekete és szőrös volt. Pálfy néni mondta,hogy amikor várta a kislányt,egy kutya nekirohant a lábának és ő megijedt tőle.
Egy másik ismerős lánynak pedig az arcán volt "égési seb".
Tűz ütött ki a házukban,és az anyuka az arcához kapott.
Én a lányommal,amikor két hónapos terhes voltam,térdre estem. A térdemről lejött a bőr. A lányom térde pedig még a mai napig is barna foltos.
A jelenség nagyon ritkán létezik,az okát az orvosok sem tudják. Mivel nem olyan jelentős dolog,feltehetően nem is kutatják. Az pedig természetes,hogy ilyesmivel nem ijesztgetik az amúgy is mindenért parázó kismamákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!