Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vonaton babával egyedül hogy...

Vonaton babával egyedül hogy pisiltek?

Figyelt kérdés

Most ülök a vonaton, és igazán el kell mennem pisilni. 5 hónapos babám babakocsiban van. Egy fülkében vagyunk, egyedül, kalauz nem tudom hol van. Hogy tudnék elmenni pisilni? Hagyjam itt a babát egyedül?

Indulás előtt voltam mosdóban, de hát 1.5 óra ide az út, a vonatút meg több, mint 2 óra és nekem folyton pisilnem kell.

2020. szept. 2. 13:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
En be se mernek a wc re menni vele,a korokozok miatt,meg en remeket latok rogton hogy beesik a gyerek a lukba meg minden. Jaj :/
2020. szept. 3. 08:35
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem 2-3 órát nyugodtan meg lehet lenni pisilés nélkül. El kell menni otthon pisilni és nem kell meginni nyóc liter folyadékot.

Ha mégis el kellene menni, én nem bíznám senkire. Bevinném magammal.

2020. szept. 3. 08:40
 23/30 anonim ***** válasza:
45%
20, hamarabb gyűrnék be egy pelenkát a bugyimba, minthogy megpróbáljam ezt az akrobatikát. Egy 5 hónapos eleve nem tartja úgy magát, hogy elég legyen egy kéz. A wc előtt pedig nem fér el semmilyen babakocsi, pedig a nyitott ajtós megoldás se lenne rossz, ha nem befelé nyílni, pedig befelé nyílik.
2020. szept. 3. 08:42
 24/30 anonim ***** válasza:
61%

23!

Hajra. Azt pontosan hogy oldod meg? A vonatfulkeben, ahol mindenki lát?

2020. szept. 3. 08:59
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy kizárt, hogy a wc ajtó befele nyíljon
2020. szept. 3. 09:00
 26/30 A kérdező kommentje:

Végül bevittem magammal és ügyeskedve megoldottam.

Sok válasz érkezett, köszönöm!

Idegesítő, hogy nem bababarát sok hely. A babakocsit is alig tudtam felrakni eleve a vonatra, a kocsiba csak úgy fért be, hogy levettem egy kerekét, pedig nem egy hatalmas babakocsi. Szerencsére nem kell gyakran így utaznom.

2020. szept. 3. 09:32
 27/30 anonim ***** válasza:
28%

"Amúgy kizárt, hogy a wc ajtó befele nyíljon"

Te se ültél még vonaton. Autóval a seggedhez nőve könnyű okoskodni. Mindig befelé nyílik.

2020. szept. 3. 12:05
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
Miért kéne minden hely bababarát legyen...?
2020. szept. 3. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:
9%

27!

De, ültem vonaton, autóm meg nincs.

Biztonsági okból nem nyílhat befelé az ajtaja és mivel a büntetés horribilis érte, nem is nyílik befelé. Plusz sima józan paraszti esszel is dupla akkora hely kellene egy befelé nyíló ajtohoz

2020. szept. 3. 18:42
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

Akkor nem tudom te milyen vonalon jártál vonattal, de szinte mindegyik befelé nyílik, a régiek meg pláne.

Ezek az újak (Flirt, Kiss) már máshogyan.

2020. szept. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!