Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vonaton babával egyedül hogy...

Vonaton babával egyedül hogy pisiltek?

Figyelt kérdés

Most ülök a vonaton, és igazán el kell mennem pisilni. 5 hónapos babám babakocsiban van. Egy fülkében vagyunk, egyedül, kalauz nem tudom hol van. Hogy tudnék elmenni pisilni? Hagyjam itt a babát egyedül?

Indulás előtt voltam mosdóban, de hát 1.5 óra ide az út, a vonatút meg több, mint 2 óra és nekem folyton pisilnem kell.

2020. szept. 2. 13:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Menj át egy másik kocsiba, ahol vannak, kérj meg valakit, figyeljen rá addig, míg pisilni mész.
2020. szept. 2. 14:13
 12/30 anonim ***** válasza:
48%
Igen, a gyerekrablás vonaton nagyon esélyes... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. szept. 2. 14:35
 13/30 anonim ***** válasza:
27%
Hordozókendő. Bár ha most akut, akkor nyilván nem tudsz szerezni, ha nincs nálad.
2020. szept. 2. 14:43
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
12: nem, nem nagyon esélyes de sosem tudhatod! Hány olyan eltűnt gyerek van akinél nem volt igazán esélyes és mégsem látták őket soha többet. Legutóbb is olyan egy sztorit hallottam ahol anyuka a kasszától visszament valamiért, otthagyta a 1,5 évest a bevásárlókocsiban ülve a sorban és mire visszaért nem volt ott. Senki semmit nem látott a tömött boltban és sosem lett meg a gyerek. Ennek is mennyi esélye van? Lehet bátran élni persze, csak részemről nem akkor ha a gyerekről van szó. Itt is ki tudja, simán kiveszi a babát és ha szerencséje van pont megáll a vonat mielőtt észreveszik, simán leszáll vele aztán szevasz.
2020. szept. 2. 14:45
 15/30 anonim ***** válasza:
78%

4!

Sosem mentem el vonaton wcre. De egészen biztosan vinnem a gyereket, nem hagynám se kint, se nem bíznám vadidegenre. Ha egy ember befér, akkor fogja szépen a kezében és megoldja.

2020. szept. 2. 14:56
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Sikerült pisilni?
2020. szept. 2. 16:32
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

Nehogy már egy nő ne férjen be a wcbe egy csecsemővel!!! Szerintem senki nem arra gondolt h a WC fülkében tolja be kocsistul

Megoldottad?

2020. szept. 2. 19:49
 18/30 anonim ***** válasza:
17, de mondd már el, hogy hogy fogod egy kézzel, miközben rángatod le a nadrágod és hogy egyensúlyozol a wc felett egy rázkódó vonaton a gyerekkel a kezedben, amikor annyira kicsi a fülke, hogy előredőlve te bevered a fejed? Leülni pedig nincs lehetőség, mert 10-ből 9-szer csak a csupasz fajansz van, ülóke sehol.
2020. szept. 3. 06:40
 19/30 anonim ***** válasza:
Jajj. Kivancsi vagyok a story vegere :))
2020. szept. 3. 07:26
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

18!

Hát Baxus nyár van, nem 60 réteg ruhát kell lerángatnia magáról az embernek. Bál kézzel magadhoz szorítod a gyereket, jobbal meg lehúzgalod magadról amit kell és leülve elvégzed a dolgod. Igen, leülsz, ha aközött kell választani, hohy esetleg elkapsz egy fertőzést vagy valami történik a gyerekeddel.

Szerinted amúgy mi a megoldás? Momdjuk azt sem értem, miért nem ment el a vonat indulása előtt mosdóba, ha tudja, hogy ilyen gyakran van rá szüksége.

2020. szept. 3. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!