Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy védjem meg kisfiamat a...

Hogy védjem meg kisfiamat a hányás-hasmenés járványtól? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sajnos már az egész család benne van,én tegnap délután voltam nagyon rosszul,a férjem ma,anyukám éjjel,testvéreim is,mindenki csak még szerencsére 1 éves kisfiam nem kapta el ezt a vírust.nagyon féltem,mit ehetnék,hogy ne kapja el.Egész nap szellőztetek,domestosozok,nincs puszi neki...

még cicizik,13 hós.

2010. aug. 5. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha mégis elkapja akkor teáztasd nyugodtan, nem lesz baja, vissza lehet szoktatni és a fogainak sem ez a pár nap fog rosszat tenni!
2010. aug. 5. 21:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,milyen teát adjak neki?Nem ismerem őket,csak vizezünk....:))(bár,inkább ne kelljen)
2010. aug. 5. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hónapos kislányom is ma lázas volt, reggel hányt, nagyon bágyadt. Beszéltem az orvossal mondta, hogy nem kell le vinni sok folyadékot igyon, ételt nem kell erőltetni. Mi Vecsésen élünk. Azt is mondta a doki, hogy hányás hasmenéses lázzal járó vírus terjed jelenleg.

2010. aug. 5. 22:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó,akkor ez nem rota vagy calici vagy ilyesmi?elég gyors lefolyású tényleg,remélem nem komoly.Köszönöm még egyszer.
2010. aug. 5. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a dm-ben szoktam venni alnatura márkájú filteres gyerekteát teát, de lényegében szerintem bármilyen csak gyümölcstea jó.(lényeg, hogy ne fekete tea legyen) Én azért tartom itthon, hogy ilyen esetekben legyen, illetve én is ezt iszom üresen ha elegem van a vízből. Lányom normál esetben kap teát ha kér, de ő is üresen issza, csak betegen kap bele cukrot.
2010. aug. 5. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem olvastam el a valaszoktat, de szerintem kezfertotlenites, szajmaszk, amenyire lehet ne legyen testi kapcsolat, sok folyadek+gyumolc/zoldseg,alapos takaritas,fertotleniteni azt amibol eszik eves elott,mindig friss etel.ha van esetleg baratnod aki elvinne setslni/jatszoterre wtb az is jo lenne.

2010. aug. 5. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!