Hogy védjem meg kisfiamat a hányás-hasmenés járványtól? Mit tehetnék?
Sajnos már az egész család benne van,én tegnap délután voltam nagyon rosszul,a férjem ma,anyukám éjjel,testvéreim is,mindenki csak még szerencsére 1 éves kisfiam nem kapta el ezt a vírust.nagyon féltem,mit ehetnék,hogy ne kapja el.Egész nap szellőztetek,domestosozok,nincs puszi neki...
még cicizik,13 hós.
Szia!
16 hónapos kislányom is ma lázas volt, reggel hányt, nagyon bágyadt. Beszéltem az orvossal mondta, hogy nem kell le vinni sok folyadékot igyon, ételt nem kell erőltetni. Mi Vecsésen élünk. Azt is mondta a doki, hogy hányás hasmenéses lázzal járó vírus terjed jelenleg.
Szia.
Nem olvastam el a valaszoktat, de szerintem kezfertotlenites, szajmaszk, amenyire lehet ne legyen testi kapcsolat, sok folyadek+gyumolc/zoldseg,alapos takaritas,fertotleniteni azt amibol eszik eves elott,mindig friss etel.ha van esetleg baratnod aki elvinne setslni/jatszoterre wtb az is jo lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!