Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy védjem meg kisfiamat a...

Hogy védjem meg kisfiamat a hányás-hasmenés járványtól? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sajnos már az egész család benne van,én tegnap délután voltam nagyon rosszul,a férjem ma,anyukám éjjel,testvéreim is,mindenki csak még szerencsére 1 éves kisfiam nem kapta el ezt a vírust.nagyon féltem,mit ehetnék,hogy ne kapja el.Egész nap szellőztetek,domestosozok,nincs puszi neki...

még cicizik,13 hós.

2010. aug. 5. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha ez a rota, akkor esélye sincs a kicsinek. :-(
2010. aug. 5. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mást nem nagyon tehetsz. Mindig az legyen vele aki jó van. Nálunk sajnos a lányom előbb kapta el mint én, de az az igazság, hogy ő viselte a családban a legjobban. Mi fel sem bírtunk kelni, ő meg ha pilledten is talpon volt egész nap és csak éjszaka hányt, közte meg jókat aludt.
2010. aug. 5. 21:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk sajnos,hogy micsoda,nem voltunk orvosnál,fél napos nagyon intenzív lefolyású,utána 1 napig lábra se tudtunk állni.Pár nappal ezelőtt 1-2 napig rosszabb volt az étvágya és napi 1 helyett 3,de normál kakija volt,meg 2-szer bukott egy kicsit,de éppen csak valamit,lehet nála ennyi volt?Nem hiszem,nem tudom,féltem nagyon.nincs rota ellen beoltva.
2010. aug. 5. 21:20
 4/16 anonim ***** válasza:
a rota nem fél napig tart, ez nem valószínű, hogy az.én fiam 11 hónapos hajnalra lett 39,6 a láza, ma négyszer hányt,hasmenése nem volt.nekem is szarakodik a gyomrom, a férjemnek is.
2010. aug. 5. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
21.15ös vagyok megint. Nálunk ugyanez volt, mi sem voltunk orvosnál, hamar végigszaladt mindenkin, egy hét alatt lezajlott az egész családon. Egy fél nap hányás, egy.két nap hasmenés aztán egy nap lábra nem állás. Lényegében két nap alatt helyrejöttünk, a lányomnak ment csak három napig a hasa. Nagyon sokat ittunk, ő mindig csak vizet iszik, most cukros teát itattam vele amennyi csak belefért, tettem bele csipet sót is. Szerencsére igényelte a folyadékot.
2010. aug. 5. 21:28
 6/16 A kérdező kommentje:

Mi a lázat megúsztuk,ma éjjel vele alszom akkor,az a biztos,nehogy baj legyen.

Kedves utolsó válaszoló,ilyenkor,hogy segítesz neki?Hogy viseli?sokat itatod és koplaltatod?

2010. aug. 5. 21:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de megkérdezhetem,hogy hol laktok?Most megint felütötte a fejét ez a vacak virus?
2010. aug. 5. 21:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Győrtől 30 km-re....itt már nagyon sokan betegek sajnos:((((
2010. aug. 5. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Azért nem adtam neki enni, mert nem igazán fogadta el. azért kell a teát cukrozni, sózni picit (ez az ízén nem érződik), hogy ne csak a folyadékot pótoljuk hanem a távozó ásványi anyagokat is és legyen benne egy kis energia is, ráadásul a cukrosat értelemszerűen szívesebben megisszák. meg persze ha étvágya van is nem töltött káposztával kell etetni, hanem könnyen emészthető kajákkal. Bár a tapasztalat az, hogy nem igazán esznek. Lányom elmajszolt egy fél háztartási kekszet aztán ennyi.

Az már hab a tortán, hogy végül két napig tartott amíg visszaszoktattam a vízre.

2010. aug. 5. 21:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát igen,az én kisfiam is csak vizet iszik,semmi mást,de azt rengeteget.Majd meglátjuk,bízom benne,hogy ő nem kapja el,hétfőn indulnánk nyaralni:((

Köszönöm a válaszaitokat.

2010. aug. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!