Hogy védjem meg kisfiamat a hányás-hasmenés járványtól? Mit tehetnék?
Sajnos már az egész család benne van,én tegnap délután voltam nagyon rosszul,a férjem ma,anyukám éjjel,testvéreim is,mindenki csak még szerencsére 1 éves kisfiam nem kapta el ezt a vírust.nagyon féltem,mit ehetnék,hogy ne kapja el.Egész nap szellőztetek,domestosozok,nincs puszi neki...
még cicizik,13 hós.
Mi a lázat megúsztuk,ma éjjel vele alszom akkor,az a biztos,nehogy baj legyen.
Kedves utolsó válaszoló,ilyenkor,hogy segítesz neki?Hogy viseli?sokat itatod és koplaltatod?
Azért nem adtam neki enni, mert nem igazán fogadta el. azért kell a teát cukrozni, sózni picit (ez az ízén nem érződik), hogy ne csak a folyadékot pótoljuk hanem a távozó ásványi anyagokat is és legyen benne egy kis energia is, ráadásul a cukrosat értelemszerűen szívesebben megisszák. meg persze ha étvágya van is nem töltött káposztával kell etetni, hanem könnyen emészthető kajákkal. Bár a tapasztalat az, hogy nem igazán esznek. Lányom elmajszolt egy fél háztartási kekszet aztán ennyi.
Az már hab a tortán, hogy végül két napig tartott amíg visszaszoktattam a vízre.
Hát igen,az én kisfiam is csak vizet iszik,semmi mást,de azt rengeteget.Majd meglátjuk,bízom benne,hogy ő nem kapja el,hétfőn indulnánk nyaralni:((
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!