Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok az udvaron fél...

Mit csináltok az udvaron fél éves babátokkal?

Figyelt kérdés
Addig tök jó volt, amíg el nem kezdett kúszni, kiültünk egy pokrócra, azon játszott. Mostmár nem marad meg rajta, a járókából is tíz perc után ki akar törni... Ha felveszem, onnan is menne kifele, de nyilván nem rakom le a macskaszaros fűbe... Babakocsiban sincs el, mert egész nap csak menne. Most még az ősz is jön, vettem egy hintát de még nem tud ülni szóval még azt sem tudjuk használni...
2020. aug. 30. 10:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha ilyen igénytelen az udvar, akkor én még akkor se engedném, ha már jár... Elesik, akkor nem baj, ha megszúrja? Ha járni fog, akkor is felvesz mindent, van, amit meg is kóstol. Ez még legalább 1,5-2 évig aktuális probléma lesz. Szóval vagy ne vidd ki, vagy szedd rendbe a kertet
2020. aug. 30. 11:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Megcsinálod helyettem? Bocs hogy a teljes házfelújítás után még nem jutottunk oda, hogy az 1500 nm-es kertet begyepesítsük...
2020. aug. 30. 11:15
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk tartsátok rendbe az udvart!

Vagy akkor ne vidd ki!

Mégis milyen vàlaszt vàrsz?

2020. aug. 30. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Persze, megcsinálom helyetted. A házadat is kitakarítom és a gyerekedet is tisztába teszem. Eszem megáll
2020. aug. 30. 11:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy rendetlenség van?! Fű helyett gaz nő, mert az előző tulaj szétgyomírtózta az egészet és ezért csak a szívós növények maradtak meg. Le van vágva, de így is szúr ám... Észlények. Még egy ilyen kérdésnél is tudtok kötekedni.
2020. aug. 30. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hiába van udvarod, ha használhatatlan, akkor olyan mintha lakásban élnél.

Kúszó gyereket nem tettem le a játszótéren. Mászó gyereket is csak gondozott kertbe (nagyiknál).

Vársz és probléma megoldva.

De ha járni fog is megeszik majd minden vackot, ha nem figyelsz.

2020. aug. 30. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi, de szerinzem egy kúszó babának semmi keresni valója a fűben!(felőlem lehet golf gyep is)

Majd ha tud ülni, csücsüljön a fűben, de én tuti nem raknám le h ott hasaljon!

2020. aug. 30. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk az első az volt hogy az udvart rendbe tettük, mert a miénk is tiszta csalán meg gaz volt. Szóval amennyiben nem kell téglát és maltert cipelned, megfoghatod a kis kapát és a gereblyét. Hajrá.
2020. aug. 30. 11:48
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi elküldte, szóval 6 hónaposan max a kocsiba tologattam az udvaron.
2020. aug. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!