Mit játszotok feleves babatokkal?
Sajnos ezzel en is igy vagyok :( Mi most probaljuk a labdazast, neha sikerul is neki visszaguritani. Nagyszuloknel kapott egy nagyobb labdat (kezilabda meretut), azzal jol jatszott haton fekve, kezzel-labbal utte, rugta.
Szoktam meg csikizni meg tornaztatni enekelve, egy darabig lekoti. Ujabban kockakbol epitek neki tornyot, o nagy eroszeretettel rombolja le. Vettem egy ilyen kezrehuzhato babot, azzal is szoktunk szorakozni, elvezi ha kulonbozo hangokon "beszeltetem" :). Jatszunk meg kukucskalost, de mar nem elvezi annyira mint az elejen... Ti mit szoktatok csinalni?
Kukucsolast, tornazast, mondokazast mi is játszunk minden nap. Van egy fitt labdam, azon is szoktam hason gurigazni. Imádja a lufit. Azt tudja gyimakolni rendesen 😊. Eljatszik egy ures ásványvizes flakonnal, textil pelussal is. Na meg a szokványos bebijatekok, utogetos, zenelos, ragokas jatekok.
Ez a bábos dolog tetszik, koszi az otletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!