Folyamatosan üvöltő babával hogy lehet megmaradni ?
Lehet tul erzekeny vagyok de engem kikeszit, nem jön hogy felvegyem ha torka szakadtaból sivít, inkabb legszivesebben bezarnam egy hangszigetelt szobába. Szeretek vele lenni, szoptatni altatni de ez kikészit. Most ami megoldas kicsit, hogy hangszigetelt fejhallgatoval zenet hallgatok szinte egesz nap. Mikor múlik el???
5 hós
Kár, hogy ilyenkor nem tudjuk ki a kérdező, mert ha személyesén ismernélek ráküldenék egy hivatalos szervet.
Nemcsak alkalmatlan vagy, de arrogáns is. Mi lesz, 10 év múlva a fejéhez vágod, hogy tönkre tette az életed?
Szerencsétlen gyerek...
Azért a hivatalos szerv kicsit durva.
Jó pár éve még kb. mindneki azt tanácsolta, hogy hagyja az ember sírni a gyereket.
A hivatalos szervnek meg pont nem az a dolga, hogy egy anyukát basztasson, aki hordozza a babát, de headset van a fülében.
Az arrogancia sem az ő dolguk.
Én sem értek egyet, sőt, a pálinkás kenyér különösen durva ötlet, de ez a hivatalos szerv dolog is hülyeség. Mintha nem ebben világban élnétek.
"Nem tudsz 3 óránál többet aludni? 🤣🤣🤣🤣 De szanalmas vagy. Más egy órát sem tud, honapokig."
Nem. Olyan nincs, aki egy órát sem tud aludni hónapokig. Mert abba bizony beledöglene. Mindenki érti, hogy gyerek mellett kevesebb az alvás, de azért ne beszéljünk már baromságokat. Ez olyan, mintha azt írnád, hogy van aki nem eszik meg nem iszik hónapokig. Alapvető biológiai szükséglet mindegyik, nem tudsz nélkülük életben maradni, teljesen mindegy, mennyire vagy ősanya.
18. Válaszoló +1
Sötét amelyik ezt a nem alvást írta, mint az éjszaka.
Aki képes lenne az 5 hónapos babának pálinkás kenyeret adni, hagyja hogy szegény üvöltsön... minősíthetetlen. Azt fel fogom, hogy igenis hagyni kell sírni, és elfáradsz , de tisztában vagy vele mi az a 4. trimeszter? Vagy hogy másképpen ő meg nem tud veled kommunikálni? Nem azért sír, mert unatkozik ba&ki.
De ha kötődési problémákat szeretnél köztetek, illetve közte és a világ közt, hajrá. Aztán ha 18 évesen lelép majd, ne tessen csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!