Folyamatosan üvöltő babával hogy lehet megmaradni ?
Lehet tul erzekeny vagyok de engem kikeszit, nem jön hogy felvegyem ha torka szakadtaból sivít, inkabb legszivesebben bezarnam egy hangszigetelt szobába. Szeretek vele lenni, szoptatni altatni de ez kikészit. Most ami megoldas kicsit, hogy hangszigetelt fejhallgatoval zenet hallgatok szinte egesz nap. Mikor múlik el???
5 hós
Biztos van valami oka, amiért üvölt. Születése óta ilyen? Miket zártál ki lehetőségként? (Fogzás, hasfájás akár 6 hónapos korig is tarthat, front, unatkozás, túlságosan ingerdús környezet, hideg/meleg stb.)
2,5 hónapig üvöltött a kislányom, szerintem ő ennyi idő alatt szokott hozzá a kinti léthez. Csak az idő múlásában tudtam reménykedni. Volt, hogy én is ringattam és füles volt a fülemben, mert zengett az egész szoba.
A gyerek azért ordít, mert valami baja van. Beszélni ugyanis nem tud.
Ha megszünteted a baját, abbahagyja az ordítást. Csak hogy a pöttöm agyad is felfogja: olyan mint egy tamagocsi.
Miért sír? Hasfájós? Fogzik? Jó lenne tudni.
Nálunk szinte minden bajra gyógyszer volt a hordozó kendő. Volt, hogy szinte egész délután rajtam volt. Közben vásároltam, sétáltam, játszóra mentünk a nagyokkal. Egy kis házimunka is belefért, de azt igyekeztem addig letudni, amíg délelőtt elvolt. Délután jött a kólika. :(
A függőleges testhelyzet és a felhúzott térd segít távozni a gázokat fent és lent. A testközel és a meleg enyhíti a görcsöket. A szívdobogás megnyugtat. Így is volt, hogy sírt. Espumisan és csodaszerek nem sokat segítettek.
Fogzásnál ugyanez: legnehezebb napokon cici és kendő, egy-két nap alatt átlendültünk rajta, áttörte az ínyét, és ment tovább az élet.
Van olyan baba, aki szeret babakocsizni. Egész nap elvan. Akkor tedd azt: a rosszabb napokon menj maratoni sétákra, a házimunka megvár. Kell egy jó esőkabát, meg esővédő a kocsira, és nincs akadály.
Más baba autózni szeret. Azt nem mondom, hogy egész nap furikázd a popsiját, mert egy vagyon lenne. De egy kört mentek a ház körül, vagy elgurultok bevásárolni, hátha megnyugszik.
Na az én gyerekem utálja a hordozót.
Kérdező! Próbálkozz ezek valamelyikével : Infacol, Biogaia, gripe water, co-lactase, espumisan.
Kend be dentinoxszal az ínyét, meg mérd meg a lázat.
Szerintem hasfájás, szoptatott babáknál ez gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!