Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » GYES-betegség? Meddig tervezte...

GYES-betegség? Meddig terveztek otthon maradni?

Figyelt kérdés
A gyerekem 8 hónapos, természetesen még nem adom be bölcsibe, de egyre többet fantáziálok, hogy újra dolgozzak. Ő az első gyerekem, és szülés előtt azt gondoltam, hogy 3 évig itthon maradok, ez majd gyorsan 2 évre redukálódott az agyamban, és most már az 1 éven gondolkodok. Közben tudom, hogy akkor még alig fog tudni állni meg lépkedni, meg szüksége lenne rám.... De iszonyat vonz már vissza a meló. Más is van így? A kérdés nem provokáció. Mikortól normális, egészséges a visszamenetel? (szerintetek)
2010. aug. 5. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
" A munka várhat,amíg megmutatod a gyermeknek a szivárványt,de a szivárvány nem fogja megvárni,hogy elvégezd a munkát." 2 éves és még pocakban levő 25h.kisfiúk anyukája
2010. aug. 5. 16:06
 12/17 anonim ***** válasza:

én sem vágyom vissza, imádok itthon lenni. amíg lehet, szeretnék itthon maradni a kisfiammal. valóban napról napra tud újat mutatni és elképedek azon, ahogy nyílik az értelme a világ felé.

viszont teljesen megértelek, mert az egyik barátnőm, úgy van, mint te. már menne dolgozni, kimozdulna az otthoni babás légkörből. pedig szereti a gyerekét, de ő nem az a bújós anya típus.

nem vagyunk egyformák! te érzed, neked mikor egészséges a visszamenetel - ahogy te fogalmazol. szóval ha te boldog, kiegyensúlyozott vagy, mert néhány órát dolgozhatsz egy nap, és van kire bízni a babád, akkor az mindenkinek jobb, mintha otthon befordulnál és idegbajos lennél, mert úgy érzed össze vagytok zárva évekre.

én is először 4 órában próbálnék szerencsét, lehet, rájössz, mégsem vágysz annyira a melóra vagy a babád nem marad el nélküled ilyen sok ideig, ilyen kicsin. (persze lehet az ellenkezője is!)

és jól látod! bizony 1 évesen még nagyon kicsi és szüksége van rád! nehogy úgy járj, hogy lemaradsz az első lépésekről(ugye minden baba más és más ütemben fejlődik), igazi járásról vagy netán beszédről, mert azt egész életedben bánni fogod.

2010. aug. 5. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
2 éve vagyok otthon és az első adandó alkalommal el fogok menekülni a munkába. A válaszom szintén nem provokáció, megértem azt aki otthon akar maradni sokáig. Nekem ez már kicsit sok.
2010. aug. 5. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Imádok a babámmal lenni, de annyira hiányzik a társaság...Na meg a pénz is, hónapról hónapra élünk, szóval én 1,5 éves korában megyek vissza dolgozni.Először én is 2 évre terveztem, de látom hogy anyagilag nem bírnánk,és sztem őt sem rontja el a vele egykorúak társasága!
2010. aug. 5. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:

16.06-os! Nagyon tetszik az idézet, nagyon igaz ! :))

Én sem vágyom vissza a munkába, 13 hós a babám, ha megtehetnénk anyagilag én maradnék vele 3 évig itthon, de sajnos nem tudok, de 2 évig maradok. Én arra gondoltam, hogy sem az én, sem az ő életében nem lesz többet ilyen időszak, amikor így együtt lehetünk itthon egész nap.

2010. aug. 5. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:

A terhességgel együtt 25 hónapja vagyok itthon szeptemberben kezdek a fiam akkor lesz 1,5 éves!

Én vágyom dolgozni!

Tesó majd 4+5 év múlva lesz, ha lesz4

2010. aug. 5. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Szeretnék vele 3 évig itthon maradni, de sajna csak 2 lesz belőle úgy néz ki. Muszáj visszamennem. pedig nagyon nem akarok.
2010. aug. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!