Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rendelt már valaki ilyet? Mik...

Rendelt már valaki ilyet? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 5. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na akkor én vagyok az egyetlen, akinek tetszik.

Talán mert errefelé a bevásárlóközpontba rengeteg kisgyerekes nagy barna család jár, akik húzzák maguk mögött a szagot, akiknek a gyereke is annyira mocskos, mint másé az udvaron sem.

Szóval nekem tetszik, jó találmány, ha lenne, használnánk. Talán veszek is majd, ha már ülni tud a kicsim.

2010. aug. 5. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Még ha 500Ft lenne, azt mondom talán. Nem arról van szó nálam sem, hogy nem tudnám ennyiért is megvenni, ötletes találmány, de feleslegesnek tartom. Minden egyes használat után kimosni, más különben nem sok értelme lenne ennek se, most aki naponta jár bevásárolni a gyerekkel... Két hét után milyen lenne már.

És aki már tud ülni, az bizony mindenhez hozzá fog nyúlkálni, kivédhetetlenül is, szóval egy kis domestosos törlőkendő az ülőkére és ahol kapaszkodik, mindent úgy sem tud az ember kivédeni.

2010. aug. 5. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Én csak láttam a múltkor egy bevásárlás alkalmával. Szó szerint tátott szájjal álltam és néztem. Baromi felesleges.

Szóval anyuka meg apuka nagyon óvták a gyereket a bevásárlókocsi bacijaitól, de közben egy éppen akkor vásárolt fogkrémesdobozt majszolgatott a kiscsaj. Gondolom azt tisztának ítélte meg a család.

2010. aug. 5. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem olyan rossz....de tényleg drága kicsit...mondjuk én kapok szerintem húgomtól, külföldön él, ott sokkal olcsóbb...:)
2010. aug. 5. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen akarsz, akkor itt találtam Neked, kb. feleannyiért:

[link]

2010. aug. 5. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok az ellenpélda.Nekem anyukám varrt,így ingyen volt.Pénzt nem adtam volna érte,de gugli a barátod és fent van a szabásminta:)

Én semmi "felesleges" dolgot nem vettem eddig a gyereknek.Engem nem zavar,ha homokot eszik vagy falevelet töm a szájába,de hajléktalanok által szemem láttára lehugyozott (már bocs) bevásárlókocsit nem engedem nyalogatni.Minden irányból takarva van,nem tudja nyalogatni.Nem tudom,miért hurrogták le annyian.

2010. aug. 5. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Carmen által belinkelt nekem éppen tetszik, azok a lelógó kis dolgok aranyosak szerintem. Tejesdoboz, ha jól láttam, stb:)

Amúgy nem olyan rossz ötlet, mert tényleg rossz belegondolni néha, hogy előtte vajon kik tologatták azt a kocsit, amibe mi most 7-8 hónapos gyerekünket ültetjük...

2010. aug. 6. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Utsó előtti vagyok.Aki azt írta,hogy mi is felnőttünk nélküle,igaza van.De teszkó még habokban sem volt anno.Csak a jó kis ABC...
2010. aug. 6. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!