1/18 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen nem is láttam de tipikus reklámfogós szövege van. Párnázzuk be a hintát a labdát az összes korlátot mert bacis. Persze hogy az. de haza mész és kezet mosol.
Amugy meg viszel egy sima takarót és beleteszed a kocsiba ezért nem kell külön pénzt kiadni...
2/18 anonim válasza:
5500 forintért biztos nem venném meg.
3/18 anonim válasza:
Láttam korábban is ilyen hirdetést, de ez nekem már túlzás! Enélkül is meg tudunk élni, felnőnek a gyerekeim!
4/18 anonim válasza:
én tényleg sok mindent megvettem a lányaimnak (utólag belátom, hogy bizony volt köztük felesleges) de ezt azért túlzásnak tartom. Az ötlet jó és valóban kényelmes megoldás, de sokkal inkább érzem ezt reklámfogásnak. Ez nekem úgy tűnik, hogy újabb olyan termék, aminél arra mentek rá, hogy a gyerektől semmit nem sajnálnak a szülők, majd ezt is lesz aki megveszi. Eddig az ilyen kedvenc termékem a kutacsvédő volt, de ez most lehet, hogy átveszi a helyét. Én ezt megoldom egy kocsiban tárolt pléddel és infulenzás időszakban meg áttöröltem domesetos-os törlökendővel, de már az is nagyon a határán volt az elveimnek, csak a h1n1 miatt féltem én is. Amikor már akkora a baba, hogy bevásárló kocsiban üldögél, akkor minden bizonnyal már rá lehet venni, hogy hazaérkezéskor mosson kezet és ha addig ne adj ISten mégis ey kis baci jutna a szervezetébe, hát Istenem, akkor fejlődik az immunkrendszere.
5/18 anonim válasza:
Szia! Én sem venném meg pedig megvehetném. Ez már túlzás, a marketing a lényeg.
6/18 anonim válasza:
legalább nem az első vagyok - véleménnyel-
van drágább is ami ugy néz ki hogy a kutyámat se raknám bele:
alulról a 6.-7. kép
ez a védjük meg a gyereket a világtól kezdeményezés a halálom.
20 éve nem volt ilyen mégis felnőttünk.
lehúúúúúúúúúúúúúúúúúúzás!
7/18 anonim válasza:
Milyen hülyeségeket tudnak kitalálni. Én is megvehetném de eszembe nem jut. Viszel egy takarót és ráülteted ha éppen arról van szó.
8/18 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, pedig én is meg tudnám venni. Mi szoktunk egy pelenkázó alátétet vinni, azt teszem oda. DE
9/18 anonim válasza:
arról nem is beszélve hogy tuti oda fog kapaszkodni a gyerek aholnincs takaró..:-D megtalálja azt a 2mm is. ja hogy a polcokon lévő kitett árukról ne is beszéljek. Dehogyis érdekes Neki a rágóka amit Te felraktál.
10/18 anonim válasza:
Nekem van, de nem használjuk!
Ne vedd meg!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!